Tuba04 ratatosk kutlanan bayram gününün adı yurtdışında çok kullanılıyor bende Almanya doğumlu Türk üm 😇😍
ratatosk iLkMom normalde antik roma da 1 nisan şaka gününe benzer bir bayram vardı kutlanan onun adı hilarya. Ama isim olarak ben de ilk defa duydum merak ettim
Lulemom Anlamını bilmiyorum ama bana söylemesi çok zor geldi 🙄 konuşmaya başladığında kendisinin rahat söyleyebildiği bi isim olmalı bence. Tabi yine de size kalmış
ratatosk Tuba04 isim olarak bu tarafta kullanan hiç denk gelmedim de merak ettiğim bildiğim anlam mı yoksa başka bişi mi diye 😁 tınısı güzel ismin
Birdemetgul Tuba04 Canım manası anlamlı dinimize uygun isim koysan daha iyi olmaz mı kıyamet gününde herkes ismiyle cagirilcak çünkü ama siz bilirsiniz tabi biz karışmayız🌼
Askiletotomsu Birdemetgul sadece merak ettigimden soruyorum Sorum size yanlış gelmez umarım Mahşerde nasıl bir isimle cagrildigimizin ne gibi bir önemi var ? Google’dan bulsam size sormazdm inanın
Askiletotomsu Tuba04 paleografya coğrafya filan der gibi geldi bana . çok değişik bbi ısınmış Sizin içinize sınıyorsa olur.
Mb0201 Askiletotomsu Çocuğun anne babası üzerindeki hakkı ona güzel isim koymalarıdır yani hesaba cekilicez koyduğumuz isimden dolayı o yüzden anlam olarak dinimize uygun bir isim olmalı
Tuba04 Askiletotomsu kuzum Kuran da geçen bi isim de koymak lazım ben yanına koyacağım öteki tarafta hesaba sorulacak
Mb0201 Tuba04 Kuranda gecmek zorunda değil anlamı önemli canım Kuranda sadece peygamber isimleri var butun insanlar aynı isimde olur o zaman 😂💕
Birdemetgul @Askiletotomsu Hadisi şerif var bu konuyla alakalı bide ismin insan üstünde de çok etkileri var