Aysenturnaaa Beyzanr1 her bebek kendine özgü kimisine Prima dokunur kimine Molfix deneye yanila bulacaksınız☺️
Ortmenanne16 Beyzanr1 bebeğim 1 ay 6 günlük sleppy ile başladık ve hala devam ediyoruz üst üste 2 3 çiş yapsa bile taşirma sızdırma henüz yapmadı fiyat olarakta bence makul 💐💐
ocak2021 Beyzanr1 hepsini denedim hepsi de bebegimde iz yaptı en sonunda bayb turco aldım şu an onu kullanıyoruz memnunum
Esrambulut Beyzanr1 kızımda oğlum sleepy hele yeni cıkan serisi harika incecik yumuşacık tavsiye ederim denemelisiniz 🤗
Hdveci Beyzanr1 ilk kızımda prima premium care bundada nasip olursa onu kullanmayı düşünüyorum çok memnunum
Ogretmenanne35 Beyzanr1 markette tesadüfen prima 1 ve 2 numaranın 42li ve 45 kişi kampanyada 25 tl paketi olunca prima aldım . Ama bir daha bu indirimi yakalayamam sanırım 😂sonrasında molfix ya da sleppy düşündüm
Beyzanr1 Ogretmenanne35 bende 2 paket 1 numara aldım ındırımden ama hep bu sekılde ındırımi Yakalayamam o yüzden 2 numara olarak hangi markayı alıcağıma kararsız kaldım molfix pure softu da önerıyorlar canım
Beyzanr1 Edadncl55 trendyol hızlı markette 25 ₺ ındırım oluyor canım ben hep hakkımı bebek bezınden yana kullandım aklında bulunsun 😀