kaderelmci Merhaba hanımlar 21 haftalık bebek kilosu ne kadardı doktorum 430gr biraz düşük dedi ve şekerden şüphelendi şeker yüklemesi istedi internetten araştırdığımda 21 haftalık bebek kilosu için 320-400 gr diyor
Elif5361 kaderelmci Benim bebeğim o hafta da 403 gr herşey yolunda demişti doktor yani hem düşük kilo diyip neden şekerden şüphelendi onu anlamadım iri olunca şüphe duyuyor yada su fazlalığı varsa ama tuhaf geldi bana
esra556141 kaderelmci 20+6 da 435 di ama doktor düşük falan demedi de kilosu az gördüyse tam tersi beslenmene dikkat et falan demesi gerekmiyo mu iri olanlarda şekerden supheleniyo diye biliyorum ama baska bi sikintiniz mi var ki doktor daha iyi bilir sonuçta
kaderelmci esra556141 hayır bu zamana kadar herşey yolundaydı açlık kan şekerim de verdiğim tahlillerde hiç yüksek değildi en fazla 78 di üstüne az şekerli komposto içebilirsin demişti doktorum 12. Hafta gibi bugün böyle diyince bende şaşırdım açıkçası genelde kilosu ileri olanlar için diyor doktorlar bilemedim
esra556141 kaderelmci valla bilemedim ama kilo konusuna cok takilmayin doktorunuzu dinleyin bence internet doktordan iyi bilemez sonuçta kimin yazdigi bile belli degil
Morvy kaderelmci nasıl düşük dedi ya ben şuan 20+1 haftalığım ama USG ye göre 21+1 daha bugün gittim ve 384 gram dedi sizinkinin maşallahı bar aslında önden gidiyor olması lazım?
[silindi] kaderelmci Gayet iyi bence bizimkide o civarda çıkmıştı ve doktorum eksi birşey söylemedi korkmayın normal kilosu