Durucan Pammuk Ay canım sana da çok şükür allahım bize bağışlasın. Bende bugün gittim çok şükür kalp atışı falan duyduk hiç bir sorun yokmuş şuanlık herşey normalmiş canım. Ay bizim zor geçecek belli elimiz yüreğimiz de bu 9 ayı bitirmeyi bekliyecez inan.
Pammuk Durucan oohh elhamdülillah kese etrafı kanama varmış ya benimde çok üzgünüm ama yatıyorum bakalım 😔
Durucan Pammuk Canım ne yaptın daha iyi misin şuan? Kontrollere gittin mi sağlıklı ilerliyor mu gebelik?
Annehayalim Merhabalar arkadaşlar bende yarın 5. Gün iğnemi olacağım tüp bebek sürecinde . Yarın muanem var haziranda tranfer olurum gibi yani aşırı heycanlıyım
Pammuk Durucan iyiyim canımcım normalde 10 haftalık olması lazım ama doktor 9 hafta dedi onu biraz taktım kafaya ama ara ara kanamalarım oluyor asprini arada bir kesiyor arada bir devam ediyoruz asprin içtikçe kanamam oluyor sen naptın
Pammuk Durucan yaa şuan profiline baktım çok üzüldüm ağlattın beni 😔 rabbim yardımcın olsun inşallah çok geçmiş olsun çk üzüldğm rabbim bir an önce tekrar nasip eder inşallah kbra_ekizyldrm. İnstagramın varsa eklermisin
Durucan Pammuk kısmet degilmiş saglik olsun ne diyelim. Tamamdır canım benimde slan.y ona göre kabul edersin