Durucan canım ben 13 yıllık evliyim başlarda hiç bir sorun yok dendi sonra yumurta tembelliği dendi eşimde canlı siperm var ama hareket yok denildi eşim tedavi gördü ben tedavi gördüm gene olmadı çok tedavi gördüm çok aşılama yapıldı neler neler en son bı profesor doktor buldum gittim ve tüp bebek dedi direk başladık direk tedaviye ve yumurta toplama işlemi yapildi transfere sıra geldi bı komşum dediki gideceğin gece teheccum namazı kıl dua at dedi yaptım ve sabahına transfere gittim evet idrara sıkışık olmak gerekiyo işlem bitti yarım saat sonra idrara git dedi doktorum ama ben bekledim 1 saat 20 dakika ve bu arada odaya getirildimde belimin altına yastık koydum o şekil yattım akabinde hastaneden ciktik eve gelirken benim yolum 2 saatlik mesafede oldu için gene yastim koydum ve o şekil eve geldim ve arabayı çok dikkatli kullanıldı beni hiç sarsmadan geldim evde 3 gün yattım sadece lavaboya kalktım sonrasında kalktım ama çok dikkatli olmak lazım iş yapmadım mesela ve sonucu pozitif aldım ve şuan 27+2 haftalık olduk rabbime şükürler olsun kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizde bilin ve uygulayın Rabbim ins sizlerede nasip etsin 🤲🤲