• Bebek İsteyenler
  • Tüp bebek transferini bekleyenler veya transfer sonucu bekleyenler

Merhaba Arkadaşlar. Transfer gününü bekleyenler ve Transfer olup pozitif sonucu bekleyenler bu postta toplanalım mı? Bu süreci birbirimize anlatarak ve birbirimizden cesaret alarak daha güzel geçiririz :)

İlk önce kendi hikayemden bahsetmek istiyorum.
5 yıldır evliyim ve ilk 1 sene korundum. 2. seneme geldiğimde maalesef ki gebelik oluşmuyordu. Bu gebe kalmama süreci ayrı stres tabi :) bugüne kadar hangi doktora gitsem hiç bir şeyin yok denildi ve gönderildim en son eşimle gittik. Eşim de hızlı-ileri problemi vardı bana da çikolata kisti teşhisi konuldu tabi benim dünyam başıma yıkıldı. Birde doktorun pat diye normal yolla olması mümkün değil sen tüp bebek yaptır demesi ayrı cabası :) epey bir düşündük maddi manevi bu yola girebilir miyiz diye ve sonunda Ocak ayında karar verdik. Ocaktan beri tedavi görüyorum dondurulmuş transfer olacak benimki bugün son kontrolümü yaptım ve hayırlısıysa Çarşamba günü transfer gerçekleşecek :)
Benim gibi transfer bekleyenler veya transfer olup sonuç bekleyenler hadi gelinde bu süreci beraber yaşayalım :)

Bende 9 senelik evliyim canm. Bizde de hiç bi sorun yoktu ama 9 sene hiç gebelik yaşamadım. Klomen + çatlama iğnesi tedavisi oldum olmadı. Asılma oldum olmadı. En son tüp bebeğe karar verdik ve doktora gittik. Yine bir sorun çıkmadı ve tedaviye başladık. Ağustosta taze transferle 1 embriyo transferi oldum. Ve çok şükür pozitifi gördük. Çok şükür bugün 37 haftalık oldum ve cuma günü 23 nisan da dogumum olacak inşallah. Ve bu yolların ne kadr zor olduğunu biliyorum allah’ım inşallah bu duyguları size de isteyen herkese de yaşatır ve pozitifi görürsün canm.

Yaaa çok sevindim adınıza benim de ilk denemem bu umarım bende pozitifi görürüm. Şimdi tüm işlemleri bitirdik son olarak transfer kaldı. Acaba transfer zor mu, kaç dakika sürüyor, anestezi uygulanıyor mu? Transferle ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum :)

Durucan Yok canm hiç zor değil be zorlanmadm hiç. 5 dk bile sürmüyor transfer anestezi olmuyor vajinal muayene gibi. Sadece idrara sıkışık oluyorsun o beni zorlamıştı sadece.

Lalcelik Sebepsiz çocuk olmama gibi bisey galiba canm. Bi sebep bulanmadı çünkü olmaması için. Ewet çok şükür sonucu güzel oldu. Inşallah sağ salim kucağıma da alırım.

Durucan hayırlısı ile güzel haberleri alırsınız inşallah canım benim de ilk Eylül de transfer oldu negatif oldu sonra aralıkta bir daha oldu ve şimdi 20 haftalık hamileyim 4 senenin ardından inşallah sizin de dualarınız kabul olur

Durucan 10 Nisan’da transferim oldu, sonuç bekliyoruz 🤲🏻 Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun :)

Durucan ahh insallah guzel haber alirsin canim 🥰

Bizde 5 senelik evliyiz esimde ileri hizli sorun var ikinci tup bebegimiz tutmustu ama nasip olmadi gecen sene bu ay kaybettik. Simdi ucuncuye basliycaz ama korkuyorum otobusle gel git olucak korona olurmuyum diye allah koruusn tedavi aksar 🥺 dondurulmusta yok sifirdan basliycaz. Rabbim rabbim gör şu cabamızı gurban oldugum yaaa🥺🥺

Cicek10 Yaaaa böyle hamilelik haberleri alınca inanın sanki ben pozitifi görmüşüm gibi çok mutlu oluyorum :) Hayırlısıyla bende Mayısın başında o güzel haberi alırım

Elbet-birgun-kavusacagiz O süreci biliyorum bende artık evet çok zor yeniden mi o kadar ilacı kullanacam yeniden mi o iğneleri vurucam diye düşünüyorsun mutlaka ama sonunda olacak bunu bil yeterli. Seneye bu vakitler artık kucağımızda bebişlerimizle bu zorlu süreci nasıl atlattığımızı da konuşacaz buna inancım var benim.

Durucan Ben 10 dk sonra falan yapmıştım canm ama yatakta surguyle yaptm tuvalete kalkmadm.

Ozge1708 transferöncesi sıkışık olmaya dikkat edin. Ben iki transfer oldum. 1.de yeterince sıkışık olmadığım için sonda takıp serumla mesanemi şişirdiler. Çok zorlandım. 2.de ise sıkışıktım yeterince bu yüzden sonda takılmadı. Çok rahat oldu.