Merhaba Arkadaşlar. Transfer gününü bekleyenler ve Transfer olup pozitif sonucu bekleyenler bu postta toplanalım mı? Bu süreci birbirimize anlatarak ve birbirimizden cesaret alarak daha güzel geçiririz :)
İlk önce kendi hikayemden bahsetmek istiyorum.
5 yıldır evliyim ve ilk 1 sene korundum. 2. seneme geldiğimde maalesef ki gebelik oluşmuyordu. Bu gebe kalmama süreci ayrı stres tabi :) bugüne kadar hangi doktora gitsem hiç bir şeyin yok denildi ve gönderildim en son eşimle gittik. Eşim de hızlı-ileri problemi vardı bana da çikolata kisti teşhisi konuldu tabi benim dünyam başıma yıkıldı. Birde doktorun pat diye normal yolla olması mümkün değil sen tüp bebek yaptır demesi ayrı cabası :) epey bir düşündük maddi manevi bu yola girebilir miyiz diye ve sonunda Ocak ayında karar verdik. Ocaktan beri tedavi görüyorum dondurulmuş transfer olacak benimki bugün son kontrolümü yaptım ve hayırlısıysa Çarşamba günü transfer gerçekleşecek :)
Benim gibi transfer bekleyenler veya transfer olup sonuç bekleyenler hadi gelinde bu süreci beraber yaşayalım :)