Hafise Bulasık makinamı yeni aldım iki kişiyiz temizleyip içine atıyorum kirli bulasıgım olmuyo fınısh kullanıyorum limon koyuyorum kokmasın diye ama gene kokuyo fikir verin kusacam kokudan ya . Gecen gün filtresini deterjan ve sıcak suyla yıkadım kesin sonuc söyleyin lütfen ya
Smanrsmsk61 Hafise ben makine temizleyici temizlik sirkesi ve karbonat kokuyorum her ay düzenli yaparsan koku kalmıyo
Hafise Elbet-birgun-kavusacagiz makina kokuyo 😁 limon koyunca kokmaz derler ya limon koyuyom fayda etmiyo
Elbet-birgun-kavusacagiz Hafise simdi oldu🤣 bende limon koyuyorum ama kokmuo cnim makina hamileysen ondan olabilir😊
Varol123 Hafise hamileliginden yana olmasın bu koku canim baska birine koklat bi oda aynı şeyi soyleyecekmi
nursheenn Hafise servis limon koymayın makineye zarar veriyor diyordu. Bulaşık makinesi temizleyicisi alıp bir boş yıka makineyi belki geçer kokusu😊
3506 Hafise Anneminde aynı şekilde finish ve benzeri pahalı deterjanlar, tablet, sıvı vs denedi koku gitmedi. En son BİM’in bulaşık taplet deterjanı kullandı , düZeldi diyor. Deneyin isterseniz.
3MelekAnnesi3 Hafise büyük ihtimalle her yolu denemişsindir ama ben sirke karbonat limon tuzu camasır suyu bulasık tableti vs ne bulsam döktüm makineye boş sekilde calıstırdım hangisi etki etti bilmiyorum ama bida kokudan eser kalmadı
Gozde939e99e 3MelekAnnesi3 bukadar maddeyi bir araya getirmeyin lütfen geçen haber sunucu deterjanı ayırayım derken patlamış ve gözleri cok zarar gormus
Cicekanne0207 Bimde yada A101 de bulaşık makinesi temizleyicisi var sen boşuna limon vs deneme onunla boş çalıştır ben aldığım günden beridir ayda 1 yaparım koku kalmaz
Ekvatoral Hafise Kabartma tozu karbonat beyaz sirke döküp boş çalıştırın baya faydası oluyor güzelce temizleniyor makine. Limon koyunca bana da kokuyor. Özel koku gidericiler satılıyor onlarda iyi oluyor
Esosun Hafise birkaç gün de elim çiğ balık gibi kokuyo yıkıyorum bir türlü geçmiyor. 36. Haftada değişşk değişik kokular gelmeye başladı burnuma senin de öyle olmasın eşime koklatıyorum elimi balık falan kokmuyor sabun kokuyor diyor 😅 çıldırcimmmm
Hamileanne0 Hafise makinayı gün aşırı calistirmadogin için kokuyo ne yaparsan yap kokar o sekilde ki havalarda isiniyo daha da kokacak
Sevi36610 Bulaşık makinesi gideri kokuyor da olabilir birde oraya bakın.orayı temizledik biz koku gitti
Yigitkeriminannesi Hafise ben fairy platinium kullanıyorum çok memnunum ama kısa program yıkayınca biraz kokuyor tavsiyem gece çalıştır uzun programda bitince de kapağını açık bırak bosaltmadan biraz havalansin
Hafise Yigitkeriminannesi kısa da calıştırıyorum hep gece atıyorum bende ama kısa da atmamın sebebi hafif şeyler diye anlamadım inanki ya