fethiyeli48-48 Brcadn ay kuzum benim ya Allah kolaylık versin inşallah . Benim midem bulanmadı hiç bilmiyorum o yüzden inşallah tez zamanda geçer
Brcadn fethiyeli48-48 kızıma hamileyken hiç hamile gubi değildim çok rahat geçmişti bunda baya zorlanıyorum :( https://resimyukle.link/i/zfRCA Bu bakalım kız mı erkek mi 😄
Ecemiz fethiyeli48-48 ben olduğum gün hemen aradım Multivitamin verdi başka bişey kullanmana gerek yok dedi bebekte Antikorlu doğar dedi korkma dedi bol su yat dinlen uyu meyve ye dedi okadar başka kan sulandırıcı falan hiç önermedi
fethiyeli48-48 Ecemiz ben covitken multivitamin corasprin ve d vit vermişti . Ama malesef bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma olmuş sanırım kalbi o yüzden durmuş
fethiyeli48-48 Brcadn Gülşen Mustafa’ya sorsana kuzum bana hepsi erkek demişti post aç sor baya belirgin ultrason un
fethiyeli48-48 Brcadn benim eşim anladığından değil de bakıyım aç dedi erkek bu dedi hahaha ben sok . Gülşen Mustafa ve diğer hanımlar da bana erkek dedi ama ilk i düşük olduğu için cinsiyetin hiiiç bi önemi yok sağlıkla gelsinler de kucaklarımıza inşallah
AhahHbzhz fethiyeli48-48 13 haftaligim çok yorulursam kaşık agrım oluyo mide bulantım az oluyo arada yokluyo
fethiyeli48-48 AhahHbzhz benim de aniden oturduğum yerden kalktığımda tuvaletten kalktığımda şiddetli hapsurdugumfs igne batıyor kasıklarıma bide bel agrısıveşlik ediyor bezen
AhahHbzhz fethiyeli48-48 anı hareketlerden kacinmak lazım yatarken dikkatli kalmak lazım canım biraz aniden kalkınca benimde oluyo hapşırırken korkuyorum bisey olcak diye daha önce bi düşüğüm var bunda da tehlikem olduğu için biraz tedbirli gitmeye çalışıyorum oturmaya kalkmaya dikkat ediyorum