Birmom Bebeğim cok az kilo alıyordu bu hafta ekstradan kaşarı cok tükettim hem tost yedim bol kaşarlı hem çiğ olrak tükettim 500 grm almis oglus💙son haftamız belki onlada alakalıdir ama paylaşmak istedim 💗
34_21_23 Birmom bende her sabah kahvaltının yanında kaşarlı tost yapıp yiyordum banada kilo yapıyordu diye bıraktım😂
Mom040 Gözünüz aydın, normalde yemezdim pek fazla yağlı olduğu için ama hamileliğimi öğrendikten sonra diyet kafasından çıkmak için yemeye başladım sağ olsun bana kilo aldırdı şu anlık. :)
Birmom Sadece_anne evet o sekildede tükettim vallahi muz kasar kuruyemiş cevizden tiksindim dogumdan sonra uzun bir sure yemem herlade🤣
phd-anne Birmom hangi haftadasınız? Ultrasonda haftasıyla uyumlu çıkıyorsa bebeğin kilo alması o kadar da önemli bir durum değilmiş doktor söyledi. 7.aydan sonra zaten çok hızlı kilo almaya başlıyorlar. Tek bi besine yüklenmek yerine protein sebze meyve ile beslendiğiniz sürece bebek zaten kilo alımına devam edecektir .
Birmom phd-anne 38+1 olduk 37.haftada 2700 demsti besleyebiliyor musun bebek cok az almis kilo dedi tabiki kilo cok önemli değil onemli olan saglik ama cok minik oluncada banyo falan yaptiriken zorlanabiliriz 3 kilo ve uzeri iyi oluyor bebeklerde
Birmom phd-anne zaten ben yemekciyim yani abur cubur tatli sevmem yemek sebze meyve yoğurt cok tukettim ama yinede almadi kilo
Mammyy Sırf yağ olduğu için kilo yapıyor sanırım bebeğe sağlıklı bi kilo alımı mı acaba bebek için merak ediyorum
Mammyy hanibazen hmm anladım peynir fabrikalarındaki arkadaşlardan kaşara dair iyi şeyler duymayınca bilemedim bebek için fazla yenilmesi doğru mu 🤷🏻♀️
Serpil-3 Mammyy ona kalırsan fabrikasyon paketli her gıda zararlı ne yiyecez acaba peyniri de kendimiz yapamayız ki