bbd2015 Merhabalar, bugün gittiğim muayenede bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim. kürtaj fiyatı 2000 en az dediler. Bende daha uygun fiyatlı Gaziosmanpaşa Eyüp tarafı iyi bi hastane arıyorum önerilerinizi bekliyorum
34_21_23 bbd2015 özel hastaneler ortalama o fiyatta yapıyor. Ben devlette Zeynep kamilde olmuştum açıkçası 15 dklık bir işleme bir doğum parası vermek istemedim
Mimhb bbd2015 kaç haftalıktı? Doktor neden olduğunu söyledi mi? Çok geçmiş olsun. Umarım en doğru zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🎈
ikimelekannesii22 bbd2015 bende hamileliğim de hep özele gitmiştim benimde bebegimin kalbi durmus kürtaj dedi kürtaj içinde 1500 dedi bende devlette oldum dogum olsa neyse ama kürtaj için okdar para veremem zaten bebegide kaybetmiştim özel devlet farketmezdi
bbd2015 34_21_23 oraya gitmiş miydiniz daha önceden acaba yoksa acile gidip bildiri yaptınız da o şekilde mi oldu? Allah razı olsun cevaplarınız için
34_21_23 bbd2015 hayır hiç gitmemiştim Kartal araştırmaya gittim acile orda anestezi ile yapmıyoruz dediler ben çok ağladım bir kadınla karşılaştım üzülme burdan çık Zeynep kamile git orda anestezi ile olursun dedi öyle oraya gittim kürtaj tarihi verdiler. Allah sizden de razı olsun geçmiş olsun Allah yerini doldursun inşallah
bbd2015 34_21_23 çok teşekkür ederim size, Allah gönlünüze göre versin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh
bbd2015 34_21_23 merhaba, size bi şey daha sorabilir miyim? Gittim Zeynep Kamil hastanesine ama pazartesi gel kürtaj için gün almaya dedi nöbetçi doktor, bebeğimin beni zehirleme riski var mı, biliyo musunuz acaba? Bana gün vermesi lazım değil miydi? Size kaç gün sonrasına verdiler acaba?
bbd2015 Mimhb 8 haftalıktı, geçen hafta kesesinin küçük olduğunu söylemişti, %50 ya yaşar ya yaşamaz dedi, bugün kalp atışının durduğunu öğrendim malesef, 2. Gebeliğimdi, 1 tane kızım var bin Şükür 🙏🏻
papatya56 Canım geçen sene nısanda oldum ozelde bır bucuk milyara oldum ıkıncı dusugumude devlette oldum o kadar para bı daha vermek istemedim ılkınıde pısman oldum ozelde olduğuma
ikimelekannesii22 bbd2015 insallah cok sagolun sizde korkmayın uyutup kürtaj ediyorlar ben hiç bişey hissetmedim