Herkese merhaba, ikinci gebeliğim ve isteyerek planlayarak yaptım🙂tabiki ben uğraştım çok şükür rabbim verdi 🙏🏻İnşallah sağlıklı şekilde de devam eder gebeliğim.
Bende bebek isteyenlere yardımım olur diye bu postu açtım. Daha öncesinde ovülasyon testi ile denedim ama başarılı olamadım. Daha sonra bildiğimiz bu ağızdan yada koltuk altından ölçtüğümüz dijital dereceden aldım. Ve her sabah gözümü açar açmaz yataktan kalkmadan dil altından ateşimi ölçtüm ve bunu adetimin ilk gününden yapmaya başladım.
Adetimin ilk günü ateşim hep 36.3 , 36.4 gibi düşük derece seyretti ilerleyen günlerde 36.5 olarak devam etti Taaaa kii yumurtlama zamanına gelene kadar. Yumurtlama günü ateşimiz yarım yada 1 derece kadar artar hanımlar, bende o ay 37 derece ateşi gördüm bu da adet günümden itibaren 18. Gün oluyordu hemen not ettim ve dedim ki tamam yumurtladım ozaman önümüzdeki ay 18. Günden 1-2 gün önce ilişkiye girmeliyim. Gel zaman git zaman bir sonraki ay ateşimin yükseleceği günün birkaç gün öncesinden ilişkiye girdim ve sonuç olarak bu ay gebeyim🙏🏻 Bu yöntemle 3 ay uğraştım ve yumurtlama günümü net bişekilde görebildim. Umarım yardımcı olmuşumdur sorularınız olursa yanıtlarım seve seve 🙏🏻❤️