Ozgecomelek Arkadaşlar bugün ikili test yaptırdım tam 13 haftalık şuan Burun kemiği var dedi fakat ense kalınlığı bana biraz fazla geldi 2 mm dedi bebeğin pozisyonuda ölçüme Uygun değil pek dedi. Ense kalınlığı kafama çok takılıyor başına gelen oldu mu 😔
Gzmm14 Ozgecomelek Canım benim doktorum 2.5 mm den fazla olduğunda sıkıntı demişti. Sanki değerin normal gibi geliyor
[silindi] Ozgecomelek 2mm normal diye biliyorum canım sonucunda temiz çıkar inşAllah kalbini ferah tut 🌺
Ozgecomelek Gzmm14 içime su serptiniz devletw gittim onlarda çok ilgisiz iyi kötü hiç bişey demedi eve geldiğimden beri ağlıyordum çok sağolun 🤲
Ozgecomelek Merv87 bu konuda detaylı bilgim yok fakat ikili üçlü dörtlü testlerde sorun çıktığında yapılıyor diye duymuştum
[silindi] Ozgecomelek Nete çok güvenmeyin siz sonucunu bekleyin stres yapmayın bebeğiniz hisseder üzülmesin
Nry0682 Ozgecomelek internete cok güvenmeyin en basit baş agrısından bile kanser cıkarır net.Doktorunuza güvenin o olumsuz konusuyosa başka ikinci bi doktora gösterin