bebisini-bekliyor anne11 Beliz Ada Ayça İlay ve Gökçe isimlerini seviyordum Gökçe de karar kıldık fikir olsun
Fatmadalkilic Bence farklı bir isim olsun hep aynı isimler koyuluyor şu sıralar 😃okula gidince aynı dönem çocuklarının isimleri hep aynı olacak bu gidişle öğretmen birini çağıracak beş kişi birden gidecek😹 ben Ayyüce koyacağım kızıma inşallaah 🤗
anne11 Fatmadalkilic evet onuda düşünüyorum 😆 yani aynı dönem çocukların ismi hep aynı olacak😅 o yüZden de kararsız kalıyorum
Askiletotomsu Fatmadalkilic çok tuhaf bir isim bence Zaten yüce olan sadece Allah’tır. Yanlış bir isim
Hducjsks Minnakbiranne1 yalnis anlamasaniz bade ismi kimse önermiyor bade anlami sarap adi demek islamda da hic uygun degil arastirin derim
anne11 Naz_01 gerçekten çok özeniyorum hemen isim bulanlara😄 hazırlıkları nerdeyse bitti ama isim yok hala😃
Sadece_anne Nrokc Tesekkur ederiz 😊 Arapça hayat, Ömür demek.. Ama ben bir hanım sahabe ismi diye katmiştim. Halada cok guzel geliyor bana bence oyle kimsede de yok
anne11 Sibelesn yani babamız aden ismini istedi ama onun net bir anlamını bulamaıdk kuranda iyi arapça bilen birini bulup sormak lazım 😟
Humeyra35 sehri_hzr oyle olacak gibi duruyor saglikli olsunda hayirlisiyla kavusalim baska bir sey istemiyorum ☺️