okunmusciklet Kızlar zaten başından beri göbeğim hiç yukarda olmadı hep aşşağıdaydı bi tık daha ama şu 1 haftadır sanki iyice göbeğim aşşağı düşmüş gibi ara ara kasığıma bir sızı giriyor geçiyor normal mi sizce sizde de oluyor mu acaba Haftadayım bu arada
pbzm okunmusciklet bende gobegimin asagida oldugunu 30. Haftada flan farkettim o zaman biraz rahatsizlik veriyodu sonra baktim hic yukari cikmadi su an 35 haftaligim herhangi bi sikinti yaratmiyor ama pazartesi randevum var soracagim doktoruma
elediyebiri okunmusciklet En son ne zaman doktora gittiniz? Ve bebeginiz hangi pozisyondaydi? . Bende 37. haftadayim ve yavas yavas göbegim asagi düsüyor. Dogum yaklastikca göbek yavas yavas asagi iniyor diyorlar hep.
okunmusciklet pbzm benim randevum mayısta tekrar sorduktan sonra burayada yazar mısın acaba internette baktım hep doğum yaklaştıkça böyle oluyormuş ama yinede doktora sormak gerek
pbzm okunmusciklet merhaba bugun randevum vardi gobegimin asagida oldugunu soyledim doktora bakti ama cok normal yeri hic asagida degil dedi bana oyle geliyor demekki 🤷♀️☺️
okunmusciklet elediyebiri en son 1 hafta önce gittim bizimki 22den beri baş aşşağı pozisyonda hatta doktor rahim uzunluğuma falanda baktı çok şükür herşey iyiydi ama işte o günden sonra çok iş yaptım boya badana temizliği derken sanki o arada aşşağı indi gibi geldi göbeğim çevremde öyle deyince korktum açıkcası
elediyebiri okunmusciklet Eger asagida basinc ya da agri hissetmiyorsan sorun yok. Eger bebegin erkekse zaten göbek asagida oluyor. Insanlarin söylediklerinden psikolojik olarak etkilenmis olabilirsin malesef.