denizinprensleri2 umudumvar2 rahim duvarım inceymiş dedi bu kalınlaştıracak diye bide ben geçen sene kürtaj oldum bebek sezeryan yerime yapışık gelişmişti
denizinprensleri2 umudumvar2 yaa hadi bakalım inşallah hayırlı haberini alırız 12 gün sonra bakalım bide sen ne kadar ücret verdin canım iğneye fiyat fiyat değişiyor dediler de
whitedream umudumvar2 doktorun yanında asistan sormuştu iğne için boyutu kaç olması lazım diye 17 olunca bizim için yeterli dedimişti doktor
denizinprensleri2 whitedream yaa bana da daha şimdi yeterli değil dedi bana biraz daha büyümesi lazım dedi benimki de 17 de canım
denizinprensleri2 EsrSvm seni takip ediyorum canım gittin mi doktora en son leken gelmişti diye hatırlıyorum
EsrSvm denizinprensleri2 Adet oldum kuzum bu sabah 🙃 Yarın doktora gidicem nasıl bir tedavi deniycez bu ay bende merak ediyorum açıkcası ☺️
Pelin__1 umudumvar2 ben gebe kalmadan önceki ay genel muayeneye gitmiştim o zaman 21mmdi doktor bugün ve yarını değerlendirin çatlamaya çok yakın gebelik oluşabilir demişti 21-22mm sanırım gebelik oluşması için uygun boyut
Yildizparlak umudumvar2 benimde bu Ay gebelik oluşmasa doktor adetin 2. Yada 3. Günü gel dedi neye baktığını bilen var mi
whitedream denizinprensleri2 demek her doktorun farklı çok büyümesi de iyi değil diyolar kist oluyomuş