asyactn 40+2 ile yatışım yapıldı. Şimdilik sadece nst çekildi. Benim için dua edin kızlar fazla sancım yok eve geri gönderilmek istemiyorum.
sedaela asyactn allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Yozgat’ın neresindensin ben sen yozgattayım bugün benim de kontrolüm vardı, 2 cm açıklık var ama sancı pek yoktu
bebisini-bekliyor asyactn insallah hayırlısıyla kolayca dogum olur Allah saglıkla kavuştursun bebişinle🤲
sedaela asyactn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolayca. Süreç nasıl geçiyor son durumun ne ben de ilk doğumumu iki yıl önce orda yaptım
asyactn sedaela 2 cm açıllık var ilerlerse suni sancı veririz yoksa sabaha kadar bekleriz dedi doktor
asyactn sedaela Doktorlar 4-5 kişi birden gelip baktı canım gece kim ilgileniyor bilmiyorum. Sancım da biraz var ama sık değil.
sedaela asyactn hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla kucağına al kendini kötü hissedersen yaz burdan destek oluruz sana 💕
asyactn Gllpkr İnşallah canım hafif sancılarım var daha suni sancı vermediler galiba sabahı bekleyecekler