momlove1 Deryabade12 ilk zamanlar yasamıstım ama agır seyler yiyince oluyordu genelde doktorum ilaç vermişti mide bulantın olunca içersin diye ama suan gerek kalmadı şükür doktorunuza sordunuzmu görüşü nedir
Arslan2104 Deryabade12 Ben 😔 Ama buara sadece kahvaltıdan sonra oluyor. İlk yediğimi muhakkak kusuyırum. Sonra mecbur yemeğe devam ediyorum. Oda heralde gece mide boş oluyor birden yeyince sanırım ağır geliyor. Ama alıştım bir rutin gibi oldu benim ki.
Deryabade12 Arslan2104 evet ya benimde hep kahvaltıdan sonra oluyor ama tek kahvaltı yaptığım zaman oluyor anlamadım eşim evde olduğu zaman onunla kahvaltı yaptığımda kusmuyorum 🤦♀️🤷🏻♀️
Sinemtnm Deryabade12 canımmm ben maalesef ki sürekli kusuyorum 🤦🏻♀️ Gün boyu birşey yiyip içemiyorum işk aydan beri bu böyle geçiyor hayırlısı ile sağlıkla bi kavuşsaydık 🤲🏻
Arslan2104 Deryabade12 Ben ona şöyle bir çözüm buldum. Geceden sandviç yapıyorum sabaha karşı tuvalete falan kalktığımda onu yiyip yatıyorum. Ozaman kahvaltıda kusmuyorum. Ama üşenip yemezsem o sabah kusuyorum. Bide uyanır uyanmaz su içersem kusuyorum.
Busehas Ben varım kahvaltıdan sonra akşam yemeğinden sonra kusuyorum bazen hafifliyor bazen artıyor 😞