Anneeaa Esraakk 4 cü aydan itibaren almaya başladım işte ama bu 1 buçuk haftada 3 kilo almışım hızlı bi kilo alış bu aylardan sonra almaya başlanıyormuş zaten
teachervera Efsn-28 siz çok güzel almışsınız. Maşallah valla bende çok almak istemiyorum. Dikkat mi ettiniz
Pamuk1704 Hafise Canım bebeğin gramıdamı farketmedi vücudunda 🤭🤔 Bende 21+2 yim almak istemiyorum ama sanki tartı da az fark var gibi bende bebeğin farkıdır diye düşündüm 🙊
Anneeaa teachervera ilk 4 aydan sonra almaya başladım ben ilk aylarım kötü geçti biraz kaçıyorum ondan 🙈
11anneee Heisenbergesra bende yaaa 75 kilo ile hamile kaldım şimdi korkuyorum tartıya çıkmaktan bakalım
Mom041 Anneeaa dikkat ettiğin taktirde ne zaman alıp almayacağını kendin de belirleyebilirsin. Son aylarda alınıyor diye bişey yok. Ben çok okudum duydum son ayda doğru düzgün kilo almayan.
Hafise Pamuk1704 suyun içinde oldugu için tartıda cıkmazmış şuan bebiş 1 kilo olmadı belki 1 kilo olduktan sonra cıkar anlamadım ben de inanki 😁 bazen saglık ocagında 1 kilo cıkıyo öteki kontolde geri gidiyo anlamadım inanki 😑