Nazo1212 15+2 günlük gebeyim çok fazla kasık ağrım var dinlenince hafifliyor gibi oluyor ama geçmiyor sol bacağıma vuruyor ağrı progestanda kullanıyorum bişey olur mu randevum yarın
Happy121 Nazo1212 içini rahat tut yarına kadar dinlen hiç bir iş yapma gerekirse. Yarın doktordan sonra rahatlarsın hiç birşeyin kalmaz 🌸🧿
Ceyda97 Benimde oluyor kasıklarım kanaman falan yoksa korkma ama tabi doktoruna sor yine yarın hem ilaç kullanıyormuşsun
Nazo1212 Ceyda97 evet progestan kullanıyorum ama uzaninca gecmeyince korktum baya sol bacağıma vuruyo ağrı resmen
Happy121 Nazo1212 sen pozitif ol ki bebeğinde pozitif olsun, eğlenceli videolar izle, boyama falan yap aklın sürekli orda kalmasın 🌸🙏 yarın banada haber ver aklımda kalırsın vallahi 🧿
Nazo1212 Ceyda97 12 haftalık yoğun kanamam oldu ama kese etrafinda değil di nerden geldiği neden olduğu belli olmadığı için düşük tehlikesi olabilir dedi o yüzden kullaniyorum
BlueMoon Aynısı bnde oluyordu ve malasef pek geçmiyor ağrılı kanamalı düşük riskli bi gebelik benimki su an 17+6dayim
Happy121 BlueMoon keşke bu şekilde anlatmasanız. Hepimiz gebeyiz ve bu tarz şeylerden çok rahat etkilenip telaşa kapışabiliyoruz 🤚🏻
Nazo1212 Happy121 çok sağol öyle yapmaya çalışıyorum inşallah geçer tabiki yarın muhakkak haber veririm
Nazo1212 Happy121 dün gidemedim canım hastaneye doktorum şehir dışına çıkması gerekmiş haftaya kaldım sanirim
Ceyda97 Nazo1212 anladım geçmiş olsun amaç endişelenme ya benimde oluyor agrılarım kanama yoksa hiç korkma
Ceyda97 Nazo1212 tabiki insan ister istemez korkuyor bende eşime demiştim acabalar hastaneye mi giysek diye ama geçiyor sonradan