AyferMehmet07 Bende hala tık yok ne yapmak lazm doğum başlaması için şaştım kaldım ya sancıda yok açılmada yok napcaz nasıl doğurcaz böyle 🤦♀️ salı günü tam 40 oluyorm ve o gün kontrolüm var gidip gelmekten yoruldm resmen hastaneye
Selensahin AyferMehmet07 lavaboda oturduğumuz pozisyonu al klozet kullanma lavaboda biraz uzun süre kal bide bolca merdiven in çık Allah’ın izniyle sancı gelir ❤️
Deletedmom23234 AyferMehmet07 Squat yapın, duş alın, merdiven inip çıkın, hurma yiyin 😘 aklıma bunlar geldi Vallahi
Heein AyferMehmet07 bende 39haftalığım tık yok herşeyi deniyorum olmuyo bıraktım artık önünü olmayınca olmuyomuş 😒
AyferMehmet07 Deletedmom23234 duş hergün 30 dk alıyorm hurmada yiyorm squatta iş yaparken hep oluyo 🤣
Madinanin-Annesi AyferMehmet07 kuvez bir az tehlikeli birden gelir bebek falan sen genede yere adi yere comel kalk falan oyle yap.
Alev16 Kızım da 41. Haftayı gördük ve Dr um 3 gün sonra yatış yapıp suni sancı vericez dedi o gün eve gittim cok yorgundum ertesi gün dip bucak evimi temizledim mutfak dolaplarımı boşalttım sildim. hurma yedim sürekli yatış olacagım günün sabahı saat 5 de uykudayken suyum gelmiş ben lavaboya diye uyanınca fark ettim saat 8 de hastaneye vardık 11 de kızımı kucagıma aldım. Her an herşey olabiliyor iki dogumumda 41. Haftaya kadar bekledik benim kızlarım cok nazlıydı🙈🤣
Yigitkeriminannesi AyferMehmet07 ben de 39+0 im Çarşamba 39+5te randevum var doktor 42ye kadar bekleriz yolu var dedi çok üzülüyorum gelsin istiyorum hayırlısıyla artık bebişim :(
badecanisik Yigitkeriminannesi keşke benmkide beklese ona kalsa ptesiye sezeryan günü verdi daha 39+5 olcaz kabul etmedm. 40 a kadar beklerim daha fazla beklemem dedi 🤦♀️ben 41i görmek isterm ilk doğumum çok rahat oldu çnkü normal dikişsiz…
aaslihan AyferMehmet07 bende 40+1 im böyle beklemek çok sıkıcı ya bı an önce doğsun istiyorum 🙄 duş hurma squat yürüyüş hepsini yaptım 2gun öncesine kadar biraz sancım oluyordu şimdi hiç tık yok .bide sizde şey oluyormu böyle akrabalar komşular sürekli daha mı doğurmadın yok rüyamda gördüm doğurmuştun falan. artık sanki problemliymisim gbi çocuk doğuyo da ben tutuyorum içimde o psikolojiye sokuyolar insanı 😒
AyferMehmet07 aaslihan asla susmuyo telefonum hergün arıyorlar doğurmadın mı diye herkese aynı şeyi anlatıyorm sıkıldım artık sanki ben çok memnunum beklemekten yarın hastaneye gidicem öylesine acile belki bi umut sancı vardır ben hissetmiyormdur diye