Gull1906 15 haftalık oldum devlet hastenesine gidiyorum kontrollere ama cinsiyet söylemiyo tahmin de yapmıyo benimle aynı hafta olur cinsiyet öğrenen varmı lütfen
minikprensimmm123 Gull1906 Bende fakülteye gidiyorum ama bana ikili testte tahminde bulundu doktor canım Bi daha ki kontrolde daha netleşir dedi
ekoglu34 Gull1906 merhabalar, ben ozele gidiyorum 12. Haftamda ogrenmistim. Aslinda pozisyonu musaitse belli olur artık, buyumus minik🥰
Eceee7 Gull1906 devletin cihazları eski söylemiyorlar o haftalarda ben özelde 16 .haftada öğrenmiştim devlete rapor için gitmiştim bizim cihazlar eski anlaşılmaz demisfi doktor
Emineyldzlrr Gull1906 bende devlet hastanesine gidiyorum 12. Haftamda ikili tarama testinde tahmin etti 15.3 de de kesinleşti
momlove1 Gull1906 ben cinsiyetimi ögrendim ama özelde ögrendim devlete gittigimde cinsiyeti biliyormusun dedi hayır dedim kıza benzettim ama daha erken şuan net bisey diyemem demiştir 21. Haftamda
momlove1 Gull1906 amin genelde devlet söylemiyormus emin olmadan ultrason aletleri eski tip oldugundanmıs doktora sormustum eski makine net bisey demiyim demişti tabi benım gittigim hastanedeki öyleydi heryerde aynı değildir