Papatyadelisi Haftasonu yasaginda randevusuz tip merkezine aclik tokluk kan sekerim icin gidicem yarin sabah yasak oldugu icin sorun olur mu doktorum istemisti cunku ceza yer miyim cevirme olursa hamileyim sonucta😂
Suheyla06 Papatyadelisi bende yasakta gittim hastaneden barkod aldım bir sorun olmadı ama az önce haberlerde izledim baba kız hastaneye gitmiş barkodu gösterdikleri halde 9 bin ceza yazmışlar 😂
momlove1 Papatyadelisi hastaneye gittigini belirtince anlayıs gösteriyorlar dönerkende barkod bi belge olsun mutlaka gösterirsin bisey demiyorlar :)1
Papatyadelisi Suheyla06 ama onlar evde karantinadayken hastaneye gitmişler ondan ceza yediler karantinadayken dışarı cıkmak kanunen suç zaten😇
buket71 Suheyla06 onlar karantinadayken gitmişler hastaneye o yüzden ceza yemişler barkod olunca birşey olmaz inşallah
Sogancik Suheyla06 canım onlar temaslı karantinada olmaları gerekiyordu. Adamın eşi koronaymis. Galiba ayni kisiden bahsediyoruz
Papatyadelisi MeliSeliMelih ben özelde çalışıyorum zaten benim cumartesi pazar işyerim tatildi hep kendi iznim bende mi sayılıyorum idari izinli özeldeyim ama ben
Gamzzelianne MeliSeliMelih 24. Haftadan sonra hamile çalışanlar idari izinli sayılıyor diğerleri değil
Demojna Papatyadelisi bence randevunuzu alın, telefonla hallederler randevu için de mail mesaj vs isteyin. Her ilde farklı uygulama var ve bu ceza işlerinde biraz görevli polis memurunun vicdanına kalıyorsunuz! Verilen ceza az bir miktar değil riske atılmaz
Vera18 Papatyadelisi biz geçen gece 12fe hastaneden dönüyorduk çevirmeye takıldık polis nerden bu saatte dedi eşimde eşim hamile rahatsızdı hastaneden geliyoruz dedi tamam geçmiş olsun gidebilirsiniz dedi. Sıkıntı olacagını sanmıyorum ayrıca uzun yollar olmadıgı sürece öyle polise falan denk gelemezsiniz.
Beyza29_ Papatyadelisi 3 ay önce kadar cumartesi günü hastaneye gitmiştim birçok polis gördük ama hiçbiri çevirmedi 🤷🏼♀️ Ama şuan tedbirler sıklaştırıldı ne durumdadır bilemiyorum
Suheyla06 Papatyadelisi riskli yazıyordu orasını gördüm ama ambulansla acile gitmişler tamam ama dönüşte ambulans bırakmıyor mecbur arabayla dönüyor 😂
MeliSeliMelih Papatyadelisi hamilelere 7/24 serbest… Belgem olduğu halde polisler karnımı gördüğü an devam edin diolar bana 😊 belgeye bakmıolar asla direkt geçiriolar ki ben zaten hep cumartesi günü akşamları gidiorum randevuma
buket71 Papatyadelisi ben gece gitmiştim acile barkod aldık bi sorun olmadı cevirmeyede girmedik zaten inşallah birşey olmaz
MeliSeliMelih Gamzzelianne belki daha öncekiler düşük yapıo vs belli bir hafta bildirmediker açıklama yaparlarken
CansuBb Papatyadelisi Eğer özel hastane ise telefonunuza barkod gönderiyorlar. Ha yok barkod falan göndermediler deseniz bile en kötü randevu hatırlatan mesaj gönderiyorlar. Onu göstermeniz yetiyor :)