Anne54 ElmaliSeker çekme felan yapmıyor dimi bebek programı olduğu için. Bendede bebek programı var ama 3 3 buçuk saat diye hatırlıyorum 😲
ElmaliSeker Anne54 Ben yıkadım yapmadı canım. Ama yeni aldıklarını bebek programına atmana gerek yok sadece tozu gitsin diye yıka en fazla 1 saatlik program da. İleride lekenenen kıyafetleri 60 ya da 90 a bebek programına atabilirsin. Yine de kıyafetlerini yerini bilmediğim için çeker çekmez diyemem benimkiler çekme yapmadı 😊
Anne54 Cansu26 4 tane m beden 1 tane s beden 1 tanede xl var elimde m bedene kıyafetleri dizerim dedim s bedene zıbınları ağız mendilleri xl bedene müslin örtülerini felan sen nasıl yerleştirdin bide ilk geldiğinde kırış kırıştı yıkadım kısada hala açılmadı kırışıklığı nasıl ütülenirki bunlar 😔
Cansu26 Anne54 Kırışık açmanın püf noktası nemli iken ütülemek ben organiserlera kıyafet hiç koymadım hepsi askıda organiserlara sadece malzeme koydum şapka ağız bezi gibi müslinleri dolabında çarşaf gibi katladım da koydum youtube da oda ve dolap düzeni videoları var bakmadıysan bak istersen fikir verebilir 🥰
Anne54 Susamtanem2 dolabın kapısını açtığımda güzel katlanmış rengarenk görmek isiyorum heralde ama biliyorumki çabuk karışır 🙈
Tazegebe1 Anne54 Bende sizin gibiyim düzen delisiyim ve temizlik😎İkisi bi arada yürüyor zaten öyle değil mi🥺Bende aldım bir sürü daha yerleştirmedim odası gelmedi ama nasıl boş kaldı onu anlamadım
Anne54 Tazegebe1 yok daha yerleştirmedim elimde 6 adet organizer var bütün kıyafetleri içine koyarsam dolap boş kalıcak diye düşündüm sadece deneyip görcem kesin 10 kere indirip boşaltırım dolabı 😀😀
Merveyzc1661 Anne54 bende üç kapaklı dolap aldım 😂 herşeyi düzenli yerleştireceğim derken gerçekten dolabın çoğu gözü boş kaldı 28inci haftamdayim biraz zaman gecsin sonra tekrar duzenleyecegim 😂
GizemKaplan Anne54 Benim yaptığım dolap düzeni bu şekilde bütün kıyafetlerini olabildiğince askıya asma taraftarıyım açıkçası, birtek yünlü kıyafetlerini kışlık diye alt rafa katlayarak koyuyorum Organizatörleri de çorap ağız mendili kilotlari içlik zibinlarini koymak için kullandım sepette de kisisel bakım malzemeleri var Şimdilik tüm kıyafetleri takım olduğu için şapkası vs askıda hepsi fakat daha sonra kullanmaya başladığımizda (Allah kısmet ederse) onlar için ayrı organizatör aldım sürekli şapkalarini eldivenlerini takım halinde asmak çokta mümkün olmayabilir 🤗
Anne54 GizemKaplan sevdim düzenini bizim dolap 3 kapılı yaysam bile dolmaz diye düşünüyorum çok fazla kıyafet almadım bende senin gibi takımları asarım ama sapkasını eldivenini takım olarak nasıl astınki 🤔 diğerlerini organizerlere koyarım güzel fikir verdin teşekkür ederim 🤗
GizemKaplan Anne54 Rica ederim zamanla dolar merak etmeyin🤗 inanın bende çok bişey almadım hediye çok fazla geldi o sebeple doldu dolabı eldivenini şapkasını küçük çengelli iğneyle tutturdum kimisinin küçük kıskaçları kendinden vardı ama dediğim gibi kullanmaya başlanınca böyle asmak mümkün olmaz küçük bi organizatör de onun için aldım 🌸🌼