Kayasbht [silindi] aynen öyle Bebek zaten aç kalmaz her türlü anneden alıyor o yüzden hamilelikler de diş bozuklukları kalsiyum eksiklikleri vs oluyor burda anne kendisi icin yemesi gerekiyor o yüzden de cok yiyim bebeğim cok kilo alsın diye annelerimiz şişiyorlar iyice 😊 rabbim onun rızkını her türlü veriyor sen aç olsan da tok olsanda 😃 ayrıca bir günlük açlıkla kimse de ölmüyor 40 güne kadar insan aç kalabiliyorsa ölmüyorsa demek ki vücudumuzun depoları var o kadar da basit yaratılışlı değiliz zaten 😊
esrvl Kayasbht katılıyorum bebek her türlü beslenir. Yani ben çok yersem ben kilo alırım bebek kilo almaz ama bazı yiyecekler bebeğe gerçekten kilo aldırıyormuş.
esrvl Beyza29_ yani doktor gelişim geriliği olduğunu söylemedi olsa söylerdi. Evet b ne kadar çok yersem ben kilo alırım ama bazı yiyecekler bebeğe kilo aldırıyormuş .Listeyi bana atar mısınız
Eminos123 esrvl ayran kasar muz ceviz badem et baklagil sut kilo yapar bebegine ama daha haftan cok fazla degil bende 22 haftaligim bende 10 gun sonra detayliya gircem her bebek 3500 gram dogacak diye bisey yok endiselenme sagligi yerinde olsun
[silindi] esrvl muz, ceviz vs için bişey diyemem, besin değeri yüksek gıdalar onlar ama kaşar peyniri bana hurafe gibi geliyor. Süt tozundan yapılan, peynirle uzaktan yakından alakası olmayan o peynirimsi nasıl bebeğe yarar diyolar anlamıyorum. 🤭
Kayasbht esrvl sağlıklı beslenmek gerekiyor tabi bu bebek içinde anne içinde bütün insanlar içinde geçerli bir şey cok yemekle sadece obezito hastalığı olunuyor sağlıklı şeyleri bile abartmadan yemek gerekiyor benim düşüncem böyle katılmayanlara da saygı duyarım 🌹
Veraninannesi esrvl internette 22 haftalık bebek kilosu 430_460 çıkıyor bebeğiniz zayıf değil bence gereksiz stres yapıyorsunuz gerilik olsa anliyacam da bu kilo meselesini anlayamiyorum
Atesbeyinannesi esrvl yoğurt, pekmez, en önemlisi ceviz canım günde mutlaka en az 3 tane ye 🥰 diğer dediğin kaşar peynir yumurta yeşil sebzeler mutlaka ye yani doktor senin yediklerinle alakalı değil dediği büyük ihtimalle karbonhidrattan bahsediyor sen protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen bebişin kilo alsın 🥰🥰
Burcu4135 esrvl teyzem 6 aylık hamileyken bebegi cok zayıftı doktor sadece kendine yemişsin dedi ve balık önerdi. Haftanın 3 günü balık yedi teyzem. 3.750 kg dogdu kuzenim. Balık ye bol bol ama civa miktarına dikkat et hangi balık yemen gerektigini doktoruna sor muhakkak.
Krizantem_ esrvl Evet ceviz fındık badem kilo aldırır mümkünse çiğ tüket canım. Bir de yumurta Gun de 2 tane yiybiliyorsan ye. Kırmızı et balık haftada 2-3 ve yeşil mercimek.. süt ürünleri kefir yoğurt tüket.