Herkeze merhaba inşallah sorunuma yardımcı olursunuz.. 😥 1,5 yıllık evliyim ve 20 yaşımdayım eşim 25 geçen yılın sonunda doktora gittiğiğmzda benden amh testi istedi eşimdende sperm esiminki temiz (normal) cikti benim ise 0,551 yani düşük yumurtalik rezervi acilen tüp bebek dendi. Fakat bazı problemlerden dolayı yaptıramayinca instagramdaki C-life kullandım ve gerçektende ağırmayan kasıklarım ağırdı, belim çok çok ağırdı 22 günde 1 adet olurum ondada 3.4 gün en fazla. Bu ay kullandim 15 gün biraktim yumurtlama gunlerimide değerlendirdik. Adetimin 17. Günü kahverengi sulu bir akıntı geldi 1 damla sadece. Ağrisiz bir sekilde. Kac gundur adet olmayi bekliyorum olmuyorum goguslerim sişer her adet donemimde ama yok hic bi sekilde yok bolca kasıklarım agiriyor. Bugun tam 28 gün oldu yeter dedim dayanamadm gebelik testi yaptm negatif cikti. Negatif cikmasina değil adet gormediğim icin mahvoldum😥 ne yapacagimi sasirdim özel hastanede doktorum tüp bebek dedi ama ben simdi adet goremiyorum hastaneye tekrar gidip doktora bu durumu anlatsammı? Kafam cok karisti yoksa testde erken oldugu icin mi cikmadi acile gidip kan mı versem? Yoksa direk randevu alip hastaneye gidip doktora adet olmuyorum mu desem? Basina gelen oldu mu boyle bisey? 😥😥