umudunannesiii 18+2.haftamdayim Genelde sol tarafima dönüp yatıyorum ama belli zaman sonra ayağım ağrımaya başlıyor sağa dön sola dön derken tam dürüst uykumu alamıyorum sizde de aynısı oluyor mu Düz yatim az diyorum sonra çocuğuma bsey olur endişesi ile sbaha kadar dönüp duruyorum
Engzlevlt umudunannesiii bende aynı senin gibiyim o yüzden eşimde benim yüzümden uyuyamaz hep rahatsız olur
eminenura umudunannesiii ben de bütün gece aynı şekilde dönüp duruyordum hamile yastığı tavsiye etmiş herkes uykuyu çok kolaylaştırıyor vücudu her yerden destekliyor vs diye sipariş verdim ama daha gelmedi siz de bir bakın isterseniz
Morvy umudunannesiii bende 20+1 haftalığım bu haftalarda sıkıntı olmaz bende yatıyorum sırtüstü bugün detaylıyada girdim sorun olsaydı doktor anlardı birşeylerin ters gittiğini🙏🏻
umudunannesiii Meless gerçekten mi ? ya doktora gttigimde danisacagm bu knuyu ama burdan takio ettgim jadaryla 4. Aydan itibaren dkkat edin diyordu
Meless umudunannesiii yok canım merak etme dr banu çiftçinin bu konuyla ilgili videosu var. Rahat edebilirsin
eminenura Nesityyy kuzum trendyoldan baktım 49 tlye bir tane vardı yorumları çok iyi değildi 73 tlye vardı bir de pazartesi elimde olur memnun kalırsam fotoğraf atarım🌸
eminenura Nesityyy canım benim yastığım geldi 2 gündür kullanıyorum baya memnunum. Ben yüzüstü uyuyabiliyordum sadece sağ olsun yüzüstü yatmama gerek kalmıyor. Linki de bırakayım aşağıya almak istersen
eminenura Nesityyy https://ty.gl/3xbtttrn ben 73,90 dan almıştım ama şu an baya pahalanmış… adı çınar reklam destekli hamile yastığı link açılmazsa diye yazayım dedim. İndirimleri takip et istersen🥰
eminenura Nesityyy ay tam sen yazdığında ben de baktım 69,90 görünüyordu ama sana atarken bende de 129,90 dı hatta sen yazınca 69,90 ı görünce şaşırmıştım. Ne bu böyle dakika dakika değişiyor anlamadım valla. Favorilere ekle istersen düşünce bildirim geliyor
Nesityyy eminenura öyle yapcam canım başka sitelere de bakcam inşallah uygun Bi fiyata bula bilirim bende…❤️
Eylulunannesi-2 umudunannesiii 28 haftadayım hala düz yatıyorum cnm… Sabah uyandgmda göbegm e bile yüklenmiş oluyorum. Doktora sordum sorun olmaz zamanla dönemezsin zaten dedi :)