HalimeElifYilmazKurt Kızlar ilk gebeliğim 4 sene önceydi iri bi bebel doğurdum sezeryanla şimdi 25 haftaşığım ilk zamanlardada vardı ama şimdi aşırı vajina kemiğim ağrıyor kalkınca bişi giyince yürüyünce dün doktora gittim tam bişi demedi birazdan gene gidicem bu durumda olan varmı
EdaMesut HalimeElifYilmazKurt ayni durum bendede var. Özellikle gece sağ yada sol tarafıma dönerken mahvediyor beni bacak aralarıma vuruyor. Neden acaba bende merak ediyorum.
Happygril HalimeElifYilmazKurt bende de var canım biraz fazla oturunca yatinca dönmeye başlayınca oluyor doktor rahimdeki kemikler kendini doğuma hazırlıyor demisti
Bebitom Bndede aynı Şikayetler vardı ebe arkadaşım çok normal bu çünkü vücut doğuma hazırlanıyor demişti
HalimeElifYilmazKurt Bebitom ama ilkinde öle olmadı bnm 36. Haftada falan başladı oğlum iriydi karnım aşırı büyüktü şimdi karnım küçük bebek daha 735 gr ama ağrı o biçim
HalimeElifYilmazKurt Kızlar doktora gittim alttanda üstende muane etti rahim azı uzunluğu normalmiş Bebek suyu iyimiş Bacakları aşada oldupu içinde ağrı yaparmış Birde bende şeker çıktığı içinde olurmuş Üstüne hafif kum döküyormuşum falanda filan :)