Merhaba Arkadaşlar Şuan tam Olarak 35+2 deyim doğuma az kaldı ve stresliyim galiba biraz dertleşmek istedim zamanın geçsin istedim.
Ben 2017 yılında evlendim Eşim Urfa lı Ben Adanalıyım .Evlendiğimde yeni FTR mezunuydum iş yüzünden ve Kpss dershane yüzünden ilk 2 yıl ,bile isteye doğal koşullarla korundum. Annem derdi ki hep
“Kızım bak korunma, olacağını nerden biliyorsun Allahına gücüne gider sonra istersin vermez Rabbim.”
Tam iki yıl boyunca bunları duydum annemden.Herneyse İki yıl sonunda biz cocuk istediğimizi farkettik. Cünkü hayatımız sewgili gibi gwçiyordu. Bir aile gibi değildi. Her gün işten fırsat bulup dışarda dolaşan boş zamanımda ne yapsam diye oraya buraya kaçan sewqili gibiydik. Bir aile gibi hissetmedim ben o dönem içinde. Sonra biz çocuk için çalışmalara başlama kararı aldık,. İkimizde sağlıkçı olduğumuz için çalışmalara başlamadan önce ikimizde bakılması gerrkn tüm hormonlara baktırdık bir sorun varmı diye. Çok şükür ikimizdede bir problem cıkmadı. Ama daha sonra keske cıksaydı die dualar edeceğimi bilmezdim. Biz tam iki yıla yakın çocuk için uğraştık ama malesef olmuo. rahim filmi mi dersiniz aşılamamı dersiniz, eli şifalı kadınlara gitmekmi dersiniz. İlişki sonrası ayakları havaya dikme mi dersiniz iliiki pozisyonumu dersiniz aklınıza ne qelirse onu yaptık. Sonra birgun YouTube de bir kadın var adını suan unuttum. Çakşır suyu ve ovulasyon tetsti ile hamile kaldığını anlattığı bir video. Ben bu videoyu izledim tamda kadının dediği markadan gidip çakşır suyu aldım.Eşimle beraber onu kullanıyoruz ama her kullnmamaızda istifra ediyoruz Allah affetsin böyle bir iğrenç tat yok dünyada. Baktık bir ay denedik olmadı yine. Tabi biz çok kötüyüz olmadı diye.Sonra ovulasyon testi yapmaya başladım bir iki ay onuda denedim olmuyo sonra dediler ki belki kit hassas değildir o yüzden günü yanlış çikmistir bir sayfa var oradan sipariş verin en iyi ovulasyon kitleri orada, ordan temin edin diye. Neyse dedim reglimin 2 veya 3. Günü dedim sipariş ederim reglim bitnceyye kadar bana ulaşır dedim. Sayfaya msj attım bana 2 gün oldu hala dönmediler. Sonrasında bende heeey ,merhaba ovulasyon kiti sipariş etmek istiyorum yazdım. Bu msjı yazdığımda saat akşam 7 di. Gece saat ikide bana bir msj qeldi.
“Siz kimsinizde bana heeyyyy dersiniz, uslubnuze dikkat edin, benm dostmmusnz arkadaşım mısınız, nasıl böyle konuşursunuz terbiyenizi saygınızı takının” diye . Ben msjı gece 12 de gördüm şok oldum ama. Sonra dedim kusıra bakmayın ben siz cevap yazmayınca öyle yazdım sizi kırmak istemedim yazdım. Ovulasyon testi almak için yazmştım günlerimi kaçırmamak için acele ettim siz 2 gün cevap vermeyince öyle yazdım dedim
Busefer kadın bana söyle yazdı" Satmıyorum kit falan nerden alıyorsanız alın sizin gibilerlemi uğraşıcam önce insanlarla nasıl konuşulur onu öğrenin "yazdı. Ve ben iki üniversite okumuş köyde yetişmiş ama kendini geliştirmiş bir insanım. Bu msjını okduğumda eşimle masada oturuyorduk. Eşim karşımdaydı tam. Msjı okudum ve ben bildiğiniz öküz nasıl böğürür biranda öyle ağlamaya başladım. Okadar sinirlerim bozulmuştu okadar kendimi aciz hissettimki. Eşim çok korktu yanıma geldi telefonu elimden aldı noldu noldu derken telefona baktı msjları okudu. Ama ben konuşamıyorum hıçkırarak ağlıyorum. Eşim bana sarılıo ağlamaaa dio. Ben diyorum Rabnim bana çocuk vermiyo çok üzülüyorum ama bu beni çok daha fazla üzdü. İnsanlardan medet ummak çok daha kötü Rabbim ne verirse hayırlısını verir ama beni insanlara muhtaç etme Allahım dedim. Eşimin gözleri doldu benimle oda ağladı. Dedi sadece senin çocuğun olmuyo değil sen anne olamıcaksan bende baba olamıcam. Ben istemiyorum ya varmı ötesi ben istemiyorum senin üzülmeni. Sen yanımda ol cocuk nezaman verirse Allah kabulüm ama artık bitti uğraşma artık şunla bunla canınıda sıkma. Çok çok yalnız kalır bir sahil kenarında yazlığımızda yaşlanırız dedi. Bütün sıkıntımı o an aldı.Ben eşimden Razıyım, Allah eşimden razı olsun. Biz bu ağlaşıp zırlaşmanın üstüne hiç birşey yapmadık ve o ay hiç bir uğraş içine girmedim. 2 ay sonra Hamile olduğumu öğrendim. Öğrendim Ama Rabnim bana Dünyaları verdi. Çok iükür ona hamd olsun bana ne istediysem uzun sürdü ama eninde sonunda hepsini verdi Hamdüsenalar olsun.
Şimdide doğuma 1 ay kalmış strese giriyorum. Bugünleri yaşanakta varmış kaderde.
Yani demem o ki. Aranızda cocuk için uğraşan varsa lütfen kendinizi üzmeyin üzülmeyin sadece Rabnime el açıp isteyin ve tevekkül edin . O sizin için doğru zamanı nişanlamıştır bile. Kimsenin kucağını bos bırakmasın Rabbim.
Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim…😘