metehaninannesiii Esramursit ben biberon lansinoh aldım 2 tane 160 ve 260 ml olmak üzere emzik de philips avent tercih ettim
cilekreceli Esramursit bibsi tutmayan bebe yok dediler bibs aldım ama kauçuk olduğu için ayda bir değiştirmek gerekiyormuş şişiyormuş ucu
tonbikinannesi metehaninannesiii avent emzik e bebekden bakmıştım da hep ikili satılıyor bebekler çok kullanıyor mu acaba ? tekli bulsam onu alacağım çünkü 6 ay sonra değşmek gerekiyor diye biliyorum daha büyüğünü almak lazımmış
okroya Bebeğim sadece bips emziği kabul etti. Biberon bikac kez kullandım onda da mamajoo sağma makinası var onun biberonunu kullandım. Meme reddi yapmadı çok şükür
metehaninannesiii tonbikinannesi bebeklerin çoğu philips avent alıyorlarmış ucu anne memesine benzediği için yani emzik verseniz bile meme reddi yapmıyormuş tekli olarak satılanlar bana çok pahalı gekdi ben 2 li tercih ettim
metehaninannesiii tonbikinannesi tekli 85 tl 90 tl 95 şeklinde gördüm trendyol hepsi burada n11 vb yerlere bakrim civil e bebek de 2 li olarak daha uygun geldi bana
tonbikinannesi metehaninannesiii teşekkürler bende ilkili alacağım sanırım 😊internetten aldığım bazı ürünler orijinal gelmediği için güvenmiyorum mağazalardan almayı tercih ediyorum
metehaninannesiii tonbikinannesi baya araştırıyorum ben ınstagramdan takip ettiğim kişiler nereden alıyorlarsa ordan tercih ediyorum geldikleri zaman paylaşım yapıyorlar iyi olup olmadığını söylüyor vs ona gire alıyorum bende
okroya Esramursit evet doğumdan sonra aldım son anda mastit olmaktan kurtuldum çok memnun kaldım. Tekli olandan almıştım Ocak ayinda