Kızlar merhaba normalde Esenler Medipol hastanesine gidiyorum gayet memnunum ama evim Başakşehir çam ve sakura Şehir hastanesine çok yakın diye bu seferlik muayeneye şehir hastanesine gideyim dedim. Rasgele bir kadın doktordan muayene aldım. Hastane çok güzel büyük temiz özel gibi vs oralar eyvallah. Neyse gelelim konumuza. Girdim içeri asistan ve doktor hanım var doktor bilgisayar başından kalkmadan sorular sordu işte ikili tarama yaptırdınız mı detaylı ultrason yaptırdınız mı vs diye ()ben onların hiçbirini yapmadım bu benim tercihime bırakılan birşey sonuçta ) asistanı muayene etti. Muayene ederken Ölçüleri doktora iletti ve bana tamam kalkabilirsiniz dedi. Ekranı sadece kendisi gördü yani. Bende “e ben görmeyecek miyim çocuğu” dedim. Hayır detaylı ultrason yaptırmadığınız için gösteremem dedi sadece kalp atışını gösterebilirim dedi. Ben şok. Zaten griptim bir an evvel çıkmak istiyordum o yüzden uzatmadım ama sonra durup düşününce sinirimden patladım böyle bir kural mı var devlet hastanelerinde bilginiz var mı? Kimin çocuğunu kime göstermiyorsun yani. Olağan birşey mi öğrenmek istiyorum ona göre gerçekten şikayet edicem.