Menfiye_01 30 haftalıgım dun kanamam geldı bebek kanala gırmıs cıger gelıstırıcı ignelerımı vururdum dogum durdurma ıgnemı de vurdurdum benım gıbı olan varmı nasıl gecıyor veya dogum olan varmı?
Guzel_anne Menfiye_01 geçmiş olsun öncelikle bol bol yatmanız gerekiyor ve sıvı tüketmeniz gerekiyor doktorlar elinden geleni yapmıştır
Esekoldurengunes haftamda 1 cm açılmam ve nstde yüksek sancılarım çıktı. Doktor rahim ağzımın da kısalıp yumuşadığını, bebeğin aşağı indiğini söyledi. Bunun üzerine hastaneye yatışım yapıldı ve gerekli tedavim yapıldı, 2 doz da ciğer geliştirici iğne vuruldum. Hastaneden taburcu olduktan sonra da istirahat ve Progestan fitil ile çok şükür 36. haftayı bitiriyoruz.
Esekoldurengunes Gulizarerdogan Ne güzel inşallah benim de bir sıkıntım çıkmaz da 38-39. haftaları görürüm. Bizim bebişin kilosu biraz düşük çünkü. Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah 🤗
Esekoldurengunes Gulizarerdogan 35. haftasında 2500 gr çıktı, doktorumuz kilosu haftasına göre biraz az dedi 🙄
Gulizarerdogan Esekoldurengunes öyle çok düşük değil kilosu ya korkmayın benim 34.haftada 2300-2400 arasıydı sizinde normal yani