Başından beri normal doğum istiyordum ama kısmet olmadı son haftalarda bebeğin başının büyük olması kilo olarak fazla oluşu ve paşanın hiç gelmeye yönelik bi hareketi olmayınca spinal sezeryan için gün aldık.Bir gün önce korona sebebiyle ve ameliyat için gerekli testlerimizi yaptırdık sabah hastanedeydik nst bağladılar ve damar yolu açtılar, bi süre sonra gelip odamdan aldılar beni ameliyathaneye indirdiler. Sonra anestezi uzmanı geldi sırtımı dönmemi ve hafif öne doğru bükülmemi istedi bnde öyle yaptım iğneden hiçbir şey hissetmedim ve bacaklarım ısınmaya başladı sondayı taktılar hiç hissetmedim yine sonra doktorum kesiyi yaptı oğlumu çıkartıp yanağıma getirdiler öptüm oğlumu gerisini hatırlamıyorum uyandığımda odadaydım. Dikişlerim evet anestezinin etkisi geçtikçe acımaya başladı ilk gün zorla yürüdüm acı içerisinde ki arada kanamayı kontrol etmek için gelip karnınıza basıyorlar o da ayrı bi acı durumu ama hızla iyileşiyorsunuzz geçiyor yani.Sütte hemen geldi.Ama bizim durumda hemen bebeği yanıma getirmemişler ve tentene temas yapılması gerekirken yapılmamış ki hala memeyi emmiyor sağıp kaşık biberonla veriyoruz ama sürecin bu kısmı beni çok yıprattı. Mutlaka cocugunuzu derhal yanınıza isteyin ve tentene temas yapın en önemlisii bu ben moral olarak çökmüş durumdayım durmadan sinirlerim bozuluyor memeden emmemesine. Hepinize güzel doğumlar sağlıklı evlatlar nasip olsunn💕