Biresinti https://resimyukle.io/r/UjjDOSyaU3 şimdi muayene oldum daa ulyrason görüntüm bu 😅 bebeğin neresi anlamadım 🤣 anlayan anlatabilirmi 🤭
Acemi_anne04 Biresinti bende anlayamadım neresi oldugunu ama doktorun söylemesi lazım canım bebişin hangi tarafı oldugunu😊
zeytinkiz Biresinti ultrason kalitesizmiş pozisyonu bulup cekmemiş doktorun. Ne denk gelirse cekmiş vermiş 🤭 benim devletin verdikleri böyle sadece 1 - 2 tanesi özelsin verdiklerinde gayet net belli herşey küçükken bile 🤭
Biresinti Papatyaberen ayenn oyle gorunuyo dimi ama kız dedi doktor 😅 valla herseyi beyaz aliyorum cunku bi kiz bi erkek diyorlar 🤣 cozemedim gitti
Biresinti zeytinkiz baya kaliteliydi aslinda gittigim baska ozel hastahaninki cok kotuydu kalitesi ama nasil cekto anlamadim bende 😅
Seydasaffet Şehir hastaneleri ve eski ultrason cihazları 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Yeni açılan hastanede eski ultrason cihazı nasıl oluyor anlamadım sırf vermek için vermiş
Biresinti Birmucize_ ama kız dedi 🤣 bu kadar bariz pipi olsaydi söylerdi 😅 ama gercekten bi kiz bi erkek denildi şaştim kaldim🤭
Birmucize_ Biresinti Biresinti diğer arkadaşa demiştim pipi diye 🙈 ama sanki sizinkinde de bir çıkıntı var gibi 😅
Biresinti Birmucize_ kız dedi ama galiba bacak arası bu da 😅😅 yani ne kız ne erkek olarak kafamda kesinlesmedi bir turlu