Minikpandam1 vuslatim34 8. Dk ise bir şey olmaz be erken gebelik testi al yap ben adetimden 4 gün önce ondan sonuç almıştım ama inanamıyordum hamile olduğuma
vuslatim34 Minikpandam1 canım bir yakınlaştırıp bak . Deli deme bana silik çizgiden medet umuyorum 😅🐣
Minikpandam1 vuslatim34 kzum çok dikkatli bakınca görünüyor ama çok silik istersen hemen erken gebelik testi al onda hemen çıkar
Serraa123 vuslatim34 Ben gördüm kuzum ama seninkide çok yeni benim bundan biraz daha belirgindi adetimde iki gün önce betam 9 çıkmıstı bence git bi kan ver 😍😍
sedanur4004 vuslatim34 çok çok ince bişe var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir 2 gün sonra sabah tekrarla bence canım
vuslatim34 Minikpandam1 iki kimyasal var artık acele etmek istemiyorum bütün hevesim kırılıyor . 🤦🏻♀️En iyisi hafta sonu tekrar yapayım zaten koyulaşırsa vardır 🥲
Minikpandam1 vuslatim34 inşallah koyulaşır sen önemlimi al ilişkiye falan girme tutunca bozulabiliyormuş 🤲🏻 Bu cuma günün hatrına inşallah pozitiftir
vuslatim34 Serraa123 Minikpandam1 kızlar tekrar test yaptım bu sefer hiç yok gibi o derece silik. Dün daha belliydi.Kimyasal geçiriyorum yine demekki..
vuslatim34 Serraa123 inşallah 🥺🥺 eşim acele etme diyor ikna edemiyorum.haftasonu koyulaşırsa zaten hemen giderim beklemem bile pazartesiyi
sedanur4004 4 aylık gebeyim canım. Bildiğin regli ağrısı çektim oldum olacağım diye bekledim. Sadece farklı olarak göğüslerim çok ağrıdı normalde agrimazdi ama o ay üstüne yatamadım. Bi baktım regli günüm 1 gün geçmiş test yaptım pozitif
vuslatim34 sedanur4004 yok hemen çektim 7 yada 8. Dk ama doğru diyorsunuz her zaman dopru sonucu vermiyor bu testler.
Rabiabektas1 vuslatim34 ben aşırı karın ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı ile sanki regl oluyorum veya olacağım dedim öyle ağrıyla öğrendim
vuslatim34 Rabiabektas1 ay benim sırtımda agırıyorrr 😅 neyse ben daha fazla kendimi kaptırmayayım adet olursam fena üzülürüm
Galatah vuslatim34 ha oldum adet ha olucam diye kıçımda pedle gezdim 10 gün🙈 adet sancısı gibiydi. Az bir pembemsi birşey geldi aha adet oldum heralde dedim. Meğer yerleşme kanamasıymış
Kindersupries Bende kasiklarim agriyodu biraz once test yaptim cift cizgi bakalim kan vermeye gidecem