Merhaba anneler 😇
Hastane ve tıp merkezi arasındaki farklar nelerdir bilen varmı bana fikir verir misiniz 😇
simdiye kadar ortalama bir hastanede muayenemı oluyordum doktorum bayandı ancak cok fazla ilgi alaka göremedim. İlgi alaka dediğim hani acil bir durumda numarasını vermek olsun ya da bana gebelık boyunca uzak durmam gerekenleri veya yapmam gereken seyleri hep ben sorunca bana anlattı bunun dısında sadece muayene etti kısa ve öz konuştu gecti. Tıp merkezinde calısan baska nir doktora gebe kalmadan once muayene olmuştum. Doktor dan da cok memnun kalmıstım cok acıklayıcı ılgılı doktordu hatta arkadasım baska bir hastanede o doktorda dogum yaptı ve cok övdü doktoru bana. Doktor pandemi dolayısıyla baska hastanede dogum yaptırmıyormus artık. Suan calıstıgı tıp merkezinde dogum yaptırıyormuş. Dun o doktora muayene oldum ve gayet ilgiliydi numarasını verdi acil durumda aramam için ve calıstıgı tıp merkezinin gayet dogumda yeterli olduğunu da soyledi. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda. Kafam cok karıstı bana fikir verebilir misiniz 😇💜