senaagc Kalp atışı tahmini ne zaman gözükür? Dün doktora gittigimde keseyi ve bebegi ufak bir sekilde gördü, uygulamaya göre 7+1 ama doktor 6 haftalıksın dedi, kalp atışı icinde 10 gün sonra gel dedi duyulur mu bilmiyorum tabi
Mervensn1 senaagc benim kese 6 hastalıkken göründü kalp atışı 8 hastalıkken endişe etmeyin duyarsınız inşallah ultrasona göre böyle geri ya da ileri olabiliyor bazen 🌸
yamacinannesii senaagc benim de ilk öğrendiğimde sata göre 5+5 ultrasona göre 4+4tü şu an sata göre 10+1 ultrasona göre 9+5 yani uyumsuzluk olabilir 2 hafta kadar ama kapanır ara büyük ihtimalle
senaagc Mervensn1 benimde kese 6 haftalıkken işte canım ama 10 gün sonrasında cagırdı 8 haftalık olmuyor galiba ozaman
Mervensn1 senaagc hani diyeceğim şu ben çok geç duydum kalp atışını hiç korkmayın eğer kötü bir şey görmüş olsaydı doktorlar zaten en kötüsünden başlıyor söylemeye 10 gün sonra duyarsınız 🙏🌸🌸🌸
senaagc yamacinannesii evet 1 haftada geriden geliyor sanırım adet tarihine göre, adet tarine göre hesaplayınca 7+1 ultrasona göre 6+1 anlamadım bende
elisa123 senaagc bir dahaki gittiğinizde duyacaksınız insAllah çok guzel bir duygu onun pıt pıt kalbini duymak 🥰
Minikpandam1 Aynısını yaşadım uygulamaya göre 7+3 doktor 6 dedi git bir hafta sonra gel dedi gittim 1 hafta sonra geldim kalp atışı duyulmadı ağla ağla mahf oldum hemen alttan bakalım dedi doktorum ve duydum kalp atışını şuandada uygulamayla aynı haftaya geldim eşleştik yani sonradan denkleniyor içinizi ferah tutun 🤲🏻
Minikpandam1 senaagc yok kuzum hiç acımıyor krem sürüyorlar yuvarlak bir şey cinsel organ gibi düşğn 😂🙊🙊🙊