Bb1 aysee52 Yani şu an sadece kesenin olması çok normal.Hiç uzöeyin kendinizi.O nasıl bi doktor anlamadım hemen nasıl boş gebelikten bahsedebilir. Kesenin içinde yüzük şeklinde birşey varmıydı?
Hndakgn aysee52 benimde öyle dedi bi hafta sonra gittim gördü sonraki hafta kalbi de atıyordu telaş yapma ben her 2 günde bthcg baktırıyordum korkudan ama boşuna baktırmışım göründü sonraki hafta
Denizsa Normal canım korkma kalp atışını görene kadar genelde doktorlar böyle şeyler söylüyorlar endişe etme en yakın zamanda görürsün inşallah🙏🙏
Bb1 aysee52 Hiç canınızı sıkmayın normal ultrasonla keseyi gormesi bile iyi.Allahın izniyle herşey guzel olur canınızı sıkmayın
Gizemmm12 aysee52 ben de 5 haftalıkken öğrendim gebeliğimi sadece kese gözüküyordu 2 hafta sonra yani dün tekrar gittik kalp atışını vs dinledik inşallah güzel olur senin için de her şey
Gizemmm12 aysee52 geç döllenme olabiliyor bazen bu yüzden kalp atışı hemen duyulmayabiliyormuş hemen endişeye kapılmamak lazım 10. Haftaya kadar zamanı var diye biliyorum
greybrde aysee52 doktor neye istinaden boş gebelik olabilir diyip sizin içinize şüpheyi soktu? Ben 9. Haftada kalp ayışınj duydum
aysee52 greybrde sanırım doktorlar direkt Umut vermiyor lar böyle şeylerle karşılaştıkları içinmi artık bilemiyorum ama