MiracAlpinveUmutunAnnesi Merveeesaban Geçmiş olsun migren agrısını gecırebilen varsa hayrına söylesin valla Ben genelde karanlık odaya geçerim yada gündüz agrıyosa gözlerimi birseyle kapatırım dinlenmeye çalışırım
Serpil-3 Merveeesaban geçen tam üç gün çektim Allahım delirecektim en son aile hekimimi aradım çünkü parol kesmiyordu bir tane dolorex iç dedi ama 7.ayımdayım ben erken aylarda içilirmi bilmem iki saat uyutmuş ondan sonrada geçti çok zor geçmiş olsun
reyhandoymaz Merveeesaban bende çok yaşıyorum sıcak birşeyler içip bı duş alın ferahlatiyor biraz bana da doktorum önermişti ferahlayinca da uyumaya çalışın uyanınca geçiyor zaten
Gmsyusra MiracAlpinveUmutunAnnesi Ben dexday diye bir ilaç kullanmıştım onunla geçti ama o zaman hamile değildim doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz 5 dakika içinde geçiriyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gmsyusra ben daha önceden avmigren diye bi ilaç kullanıyodum oda geçiriyodu ama hamileyken kullanılıyomu bilmiyorum
Gmsyusra MiracAlpinveUmutunAnnesi çok şükür bende hamileyken henüz olmadım. Hamilelikten önce bir hafta migren atağı geçirdim 7 kilo verdim sürekli kusuyordum Allah kimseye yaşatmasın. Dexdayle geçmişti
HavvaMerve Merveeesaban Maalesef pek birşey geçirmiyor buz koyuyorum ve karanlık oda biraz hafifletiyor 🤦🏻♀️ Hamilelikte daha da çok artıyor 😞
gulsen_57 Merveeesaban canım benimde migrenim var hamilelikte de çok tetikledi ilk aylar ama şuan daha iyiyim çok şükür Buz ensene buz köy ben jel şeklinde olanlardan koyuyorum enseme iyi geliyor Migren taşları var ağrı başladığını anladığında hemen alın bölgesine masaj yaparak sür faydası oluyor Türk kahvesi şekersiz olucak piştikten sonra içine limon sık iç Parol Ben bu şekilde rahatliyordum rabbim şifa versin 🤲
MiracAlpinveUmutunAnnesi gulsen_57 Canım ♥️ Ben hamile değilim 😊 Burdan ayrılamadığım için nadirde olsa yardım ediyorum bilgim varsa o yüzden burdayım Çok teşekkürler yine de 🌻
Sessiz-Limannn Merveeesaban dexday falan yazmışlar sakın ha canım çok ağır bi ağrı kesici o gebelikte asla sadece parol kullanabilirsin