Rana-10 Kardelenuslu 11+5 te gittim doktorun sanki bi tahmini vardı da söylemedi gibi ben de sormadım sonra 14. Haftada gittik öğrendik ve rahatsızlanınca 15.haftada gene gittim tekrarladı oğlunuz olacak diye . Burda bazı arkadaşların 12. Haftada doktorları tahminde bulunabiliyor
AhahHbzhz Kardelenuslu 12 haftada 100 de100 de dedi yanılmaya pay bırakmadı bacak arası fotosu verdi işte pipisi diye
DenizSayer Kardelenuslu 12 haftada başka doktorum erkek gibi dedi değiştirdim 16 haftada kız gibi denildi bende 20+5 oldum 2 de randevum var bakalım öğrenicem bizim için cinsiyet önemli değil
Kardelenuslu DenizSayer DenizSayer bizim içinde önemli değil ama öğrenip hemen kıyafetlerini eşyalarını almak istiyorum 😍 Belli oldumu
E-Y Kardelenuslu 13.hafta kontrolumde göstermiş oğluşum ama biz kordon olabilir diye kesin gözüyle bakmadık. Daha sonra 18.hafta kotrolde kesin dedi doktorumuz. 😊
1bebeklianne Ilkini 13+5 . Ikinciye hamileyim 12+3 henuz gitmedim 14 hafta gibi gitmeyi dusunuyorum nasipse 🥰
Alev16 2 kızımda da 12 haftalıkken tahmin etti ve her ikisi de dogru cıktı şuan 15 haftalıgım bişey söylemedi drum. ay sonunda 17 haftalık oluyorum kontrolümde var ozaman ögrenirim inşallah
DenizSayer Kardelenuslu evet canım çok tatlı bir kız annesi olucam allahım nasip ederse inşallah 🌸👼🏻🙏🏻☺️