Ayse-21 huma2018 bende rüyamda kız çocuğum olacağını görmüştüm bıcırık bir kızım olacak inşallah sağlıklı bir şekilde gelirde aramıza 😍❣️
huma2018 Ayse-21 maşallah subhan allah rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık Ken kendini gösterdi bicirik 🥰🥰
Zelsonr huma2018 Bende rüyamda eşime benzeyen bir erkek bebek görmüştüm çok tatlıydı 😍 Dünde oğluşum olacağını öğrendim 🤲💕
huma2018 Zelsonr maşallah rabim sağ salim kucagina alamiyi nasip etsin inşallah 🤲🥰 kaç haftalık Ken ogredim cnm
Ayse-21 huma2018 adınıda bıcırık koydum doktor bıcır bıcır bir kızın olacak deyince hareketleri görünüyordu ultrasyonda 😂😂
Haticee0393 huma2018 bende 11. Haftamda görmüştüm erkek oluyor diye 1 hafta sonra doktor erkek olduğunu söyledi ❤️
Krizantem_ huma2018 Normal de rüyalarım çıkar 6. Hissim çok kuvvetlidir . Ama cinsiyet konusunda yanildi ruyalarim😂
huma2018 Krizantem_ seni yanıtladı minik tırtıl densene bakalım benim cikcakmi yoksa yanilcakmiyiyim😂
huma2018 Zelsonr sen de ne erkekn.ne geç öğrenmisn tam zamanında öğrensinmism bende öyle erken öğrenirim inşallah
Berfin3 huma2018 ay hadi insallah saglikli bir oğlun olur 😊 maşallah kızın da büyümüş baya allah uzun ömür versin bende 20 haftalığım şuan 😊
huma2018 Berfin3 amin inşallah canım senjnde baya olmuş bende goruurm inşallah 20 haftakri geçmiyo günler 🥰🥰🤲
Berfin3 huma2018 o zaman bana da gecmiyordu cinsiyeti öğrenene kadar 😄 cinsiyeti öğrendikten sonra geçer yaa sanki bende diyorum nasil gecmis diye simdi 🥰