Gozde939e99e Kızlar 2 aylık hamileyim ve dünden biraz canım sıkkındı ağladım gece ve bu sabah kasıklarımda ağrı var bebeğim hissettimi sizce oyüzden mi ağrı başladı
Krizantem_ Gozde939e99e Ben 9 haftalıkken çok ağlamıştım kasıklarım inanılmaz ağrımıştı korkumdan doktora gitmiştim , çok küçük henüz hissetmese bile vücudun tepki verebilir.
0zge_gunayx Gozde939e99e bence hisseder çünkü o artık sana bağlı sen ne yerse yiyor sen ne hissedersen onu hissediyor üzme kendini lütfen hiçbir şey ne senden nede bebeğinden önemli değil ❤️
Gozde939e99e Mom653 yani kendime hakim olamadım cok icerden agladim gozyaslarim durmadı 😢umarim hissetmezler suan peki sendedemi agri var cnm
Gozde939e99e Deletedmom23234 allah razı olsun canım hicbir kadın aglamayı haketmiyor guzel dualarin sanada gecsin insallah🙏
Mom653 Cemilegoker dün hafif köyü sarımsı akıntım oldu doktora gittik hemen keseyi ve bebeği gördük çok şükür çok iyileşmiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı🤲🤲rabbim sağ saglim kucaklarimizi doldursun inşallah