Papatya_38 Kızlar çok fena grip oldum hamileyim doktorum parol icebilirsin dedi ,kullanan var mı zararı plur mu parolun
metehaninannesiii Papatya_38 parol agri kesici agri keser icmeyin bence onun yerine kaynamış suyun içine bol limon sık içine 1 tatlı kaşığı da bal koy karıştır sıcak sıcak iç sabah aksam yap
archmom Papatya_38 yok canım zararı olmuyor . Covidken hemen her aksam içtim . 34. Haftama giriyorum . Hala engelleyemediğim migren agrım olunca alıyorum . Benim doktorumda çok sıkışınca içebilirsin demişti 🙏🏻
Meless Papatya_38 gebeliğimin başında ve ortasında grip oldum parol kullandım canım ama sadece ilk gün kullandım. Bir sıkıntı yaşamadım. Geçmiş olsun
Zafsim0801 Papatya_38 yok canım bende sürekli kullandım ağrı olduğunda şuanda emziriyorum gene dikisleeimde agrinolsa kullanıyorum bize uygun tek ağrı kesici korkma
[silindi] metehaninannesiii doktor iç dedikten sonra içmeyin demek de garip parol sadece ağrı kesici değildir aynı zamanda ateş düşürücüdür
metehaninannesiii [silindi] doğal yöntemlerle gribi atlatmak varken neden parol içsin ki doktoru demiş olabailir evet ona bisi demiyorum ama doğal yöntemlerle geçiremezse yada agrisi olur ateşi olur o zaman zaten mecbur kullanacak