Sel-kcr11 3 hafta önce kanamam olmuştu 10 haftalık hamileyken. Doktor bebeğin aşağıda durduğunu ve düşük riski olduğunu söyledi. progestan başlattı 3 haftadır evde yatıyordum. Dün gece yine kanamam oldu önceki kadar yoğun değildi ama korkuttu hastaneye geldik yatırdı. Ultrasonda poposu rahim ağzının üstünde gözüküyor ama hareketli elini kolunu oynatıyor. Korkuyorum bişey olacak diye
Deletedmom23234 Sel-kcr11 Lavabo harici asla kalkmayın mümkünse ve ayaklarınızı hafif havaya dikin doktorum önermişti bebek yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş 😇
Fatma_d Sel-kcr11 korkmayın. İhtiyaç halinde düşük önleyiciler kullanılıyor, biraz da dinleniyorsunuz, değiştiriyor pozisyonunu. Rahim ağzı kalınlığı sanırım, birşey ölçüyorlar riski belirlemek için. Endişelenmeyin, gerekli herşey yapılacaktır.
zeyzey87 Sel-kcr11 bende aynı şeyleri yaşadım.hatta öncesinde bi kimyasal gebelik ile düşükde yapmıştım.bide üstüne bu durum çok üzücüydü.. kahverengi kırmızı karışık bi akıntı hatta çok afedersiniz ümidi kesip ped koyduğumu bile biliyorum progestan hap içip fazla dolanmamamı söylemişti.. çok şükür şimdi 38 haftalık olduk🐣 sizin de geçecek inşallah.sadece dinlenin😇