Tgcomer Kızlar bebeklerinize hangi yatakları aldınız nerden ne kadara ? Visco yatak önerilmiyo bambu yatak öneriliyo diye duydum varmı bu konuda bilgi sahibi ??
Demir Tgcomer Beşiğine henüz almadım bambu düşünüyorum,anne yanı sepet beşiğe sünger üstüne reflü yatağı koyucam.
Aybukealtintas Tgcomer Bende yataştan almayı düşünüyorum, visco+yaylı ikisi bir arada ya da sırf yaylı düşünüyorum karar veremedim henüz, ama tek visconun saglık için önerilmediğini duydun
burcutet Doktorlar yarı ortopedik yatak tavsiye ediyorlar ben ilkinde öyle almıştım şimdi de onu kullanacağım.
burcutet Tgcomer Hatırlamıyorum ama öyle markalı bişi değildi sanırım odasını aldığım yerden almıştım yatağı da
burcutet Aybukealtintas Visco vucüdun birebir şeklini aldığı için sağlıklı değil yarı ortopedik omurgayı destekleyen bir şey alın mutlaka.
YagmurAnnesi Ben yaptiracagim Allah izin verirse. Pamuk mu yün mü hangisi iyi oluyor bilmiyorum ama kayinvalideme olculerini soyleyecegim o yapacak. Bana gore en sagliklisi 😊
planet Pamuk yün visko önerilmiyor diye okudum. Sünger ya da yarı ortopedik öneriliyor. Ben de araştırma içerisindeyim.