Dilara_guess Haziran anneleri hazırlıklar nasıl gidiyor? Kıyafetlerini yerleştirdiniz mi ben henüz yapmadım🙈 haftaya yıkayıp ütülemeyi planlıyorum🥰
Arifcaninannesi Dilara_guess 26 haziran sezaryen gunumuz bugun kiyafet yikama isimiz var inslah 28 haftalik olduk
Mlsa2530 Dilara_guess ben 31.haftaya girdim henüz dolap gelmedi o yüzden yerleştirme işini yapmadım ama herşey hazır sayılır.
iremibrahim Dilara_guess 30+3 bugün kontrolümüz var 🤲🏻🙏 eşyalar tamam dolap gelmedi daha haftaya gelicek o zaman yıkayıp ütülücem bende
Gamiiiii Dilara_guess benimde 22 Haziran 💙 2 gündür yıkıyorum haftasonu Da eşimle ütülücez. Ağırlaşıyoruz artık
Busracobann İkinci bebeğim de kız olacak pek bişey almayacağım daha alışveriş yapmadım ramazandan sonra yada sonuna doğru inşallah
Tkurnaz Dilara_guess dün bir kısmını yaptım ve çok yoruldun 30+4 düm keşke o kadar biriktirmeseydim dedim utule utule bitiremedim
begummm26 Dilara_guess 17 Haziran doğumumuz inşallah🙏🏻 Şu an 29+6 haftalığız ben 10 gün önce falan yıkayıp ütüleme işini bitirdim. Biraz erken yaptım galiba ama iyiki yapmışım bugünlerde çok yorgun hissediyorum ağrılarım oluyor. Sadece hastane çantası hazırlamak kaldı😊