Shsg Mrssmuge merhaba..16+1deyiz ufaktan çıkıyor iste dışardan pek belli değil.cok cikmiyo benim ilkinde de öyleydi 6 aylık karın gibi doğuma gittim 🙂
Tubisanne Mrssmuge günaydınn ben de 23 haftalığım dışarıdan hamile olduğum hiç anlaşılmıyor. Sanırım bundan sonra yavaş yavaş çıkacak. -Doktorum bebeğin gelişiminde bir eksiklik olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi -
NAZ2333 Mrssmuge benim ic karnim genis degil sanirim 3.aydan sonra benim karnjm cikmaya basliyo ilk hamileligimdede oyleydi bunda da oyle 32+5haftaligiz goren dogum yakin diyo yooo diyorm karnimi gorunce sasiriyolar
Lulemom Haftamda ben çıktığını hissettim ama dışardan anlaşılmıyordu. Şuan 21+3 deyim. Bi haftada biraz çıktı gibi ama hamile olduğumu bilmeyen kilo mu aldın diye soruyo 😄 daha tam anlaşılmıyo dışardan
bebissveannesi Mrssmuge 17 haftalık hamileyim ama gören 7 aylık falan sanıyor 🙄 ilk gebeliğimde de böyleydi nst ye girerken hemşire hep ikiz mi diye sorardı 😅
gulin-35 Mrssmuge 25 haftalıgız yenı yenı bellı olmaya basladı ıkıcı gebelıgım ılkındede altıncı aydan sonra cıkmıstı sımdıde aynı
Alyaesmaa Mrssmuge 14hafta gibi belli olmaya başladı şimdi 18 olduk baya çıktı ilk hamılelıgımde cok gec cıkmıstı
Mrssmuge Teşekkürederim hanımlar bilginiz için ve zaman ayırıp yorum yaptığınız için hepinizi kucak dolusu öpüyorum ❤️
gulin-35 Tubisanne benım ılk gebelıgımden bol bol vardı zaten 45 kg almıstım ılkınde sonrasında tup mıde amelıyatı oldum sarkma catlak hersey mevcut beklemedıgım bı bebektı olmuyordu 10 yıldır bu sene karın germe meme protez falan olcaktım hersey kaldı 😀
Mrymonek Mrssmuge 14te bilenler anlamaya başladı ama normalde bakılınca çok anlaşılacak gibi değil göbek gibi😁 16oluyorum büyüme var :)