Alara005 Busracobann bol su iç fazla su icmemenden bende de olmuştu önce enfeksiyon cikti sonra az su içiyorsun dedi doktor
[silindi] Busracobann fazla su tüketmediğin için olabilir ya da yediğin içtiğin şeyler idrar rengini değiştirmiş olabilir canım ben havucu fazla kaçırdığım zaman idrarım turuncu oluyordu. Bu aralar tükettiysen o yapmış olabilir.
Busracobann Alara005 az su içmiyorum hatta bebeğin suyu az diye çok iciyorum havuç suyu yapmış olabilir mi acaba
Bsmlh Busracobann havuc sekerı kaldırırsa renk degısıyor dikkat edin enfeksiyon da renk degısıyor benımde 26 H beri suyum az havucu denedık sekerı uçurdu
Busracobann [silindi] ay inşallah benim de havuç suyundan dolayıdır bu haftam hiç iyi şeyler duyarak geçmiyor ne yazık ki
Bsmlh Busracobann benım sekerı kaldırdı suyuna fayda etmedı direnç çıkardı ondan uyarmak istedim işe yaradıysa ne güzel🥰🤲
selma_kucukkurt Busracobann havuc suyu icincemi duzeldi suyunuz baska ilav falan kullandiniz mi bana da az dediler havux suyu iciyorum igne kullanıyorum yeni basladim sizin gibi iyi şeyler duymaya ihtiyacim var.😔🤲
Bsmlh Busracobann inşallah canım ama dikkat et benım suyu 26 beri dayandı dr dinledim devecı armutu 2 tane günlük ve 4,5 lt su
Busracobann Bsmlh Deveci armutu bende yedim ama midem almıyor artık dün gittiğim perinatoloji doktoru da ne yiyip ixiyorsan devam et ekstra bişey yapmana gerek yok dedi pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek
Bsmlh Busracobann düzeldi yoksa o değerde bebek doğardı benım cok azdı su düzeldi ama tam degıl hala riskli kılo alımı düzeldi
gozdegrk Busracobann karaciğer enzimleriniz yada safra asitleri yukselmiş olabilir.Doktorunuza bilgi verin bence.
Busracobann gozdegrk kum dokuyormusum ve idrar yolu enfeksiyonu varmış pazartesi böbrek ultrasonu cektircem