Mervemerve58 Annişler biz 31 haftalık olduk yalnız geblikte sol tarafa yatmam gerekiyor hep de sol tarafma yatyorum ama mutlaka sağ tarafma dönmem lazm yoksa uyuyamıyorum sizler nasl yapıyorsunuz
3MelekAnnesi3 Mervemerve58 sol tarafa yatmak şart değil yaa nasıl rahat ediyorsun sağ sol öyle yat bu kadar kasmayın bence
Busehnm Mervemerve58 genelde soluma yatıyorum ama bazen sağa da dönüyorum sırt üstü ve yüzüstü olmadığı sürece bebek için saglikli, sol daha sağlıklı olduğu icin öneriliyor ama dönme ihtiyacı oluyor illaki
Kimkibu Mervemerve58 sağ ve sol tarafıma yatıyorum yüzüstü yatamıyorum zaten.. sırtüstüde nefes alamıyormusum gibi geliyor ya sağ ya sol yatıyorum bende ama öncedende öyleydi
Oozgn Mervemerve58 vücut zaten kendi yönlendiriyor illa o tarafa diye bir kural yok kan akışı sebebiyle evet sol taraf ama uykuda vücudumuz biliyor ve bizim için uygun olan pozisyonlarada dönüyoruz
Omerhatice Mervemerve58 bende sağ tarafa yatıyorum bi süre sonra o öküzüm falan ağrımaya başlıyor bidaha sol tarafa dönüyorum bi süre sonra orası ağrıyor sonra tekrar sağa dönüyorum böyle bi kısır döngü içindeyim 🤣🤣
NAZ2333 Mervemerve58 ahh ahh uyumakk ne guzel biseydi soluma yatiyorm ve oturarak sirtima 3yastik koyuyorm oyle uyuyorm uyku denilirae 32+5iz
archmom Mervemerve58 agırlıklı soluma yatmaya çalıssamda tabiki sağımada yatıyorum . 34. Haftama gitmek üzereyim bende 🙏🏻❤️
Denizzz88 Mervemerve58 37 haftayım soluma yatmaya çalışıyorum ama oda zor bacakları uyuşuyor insanın sürekli aynı yerde gece sağ sol sürekli değiştiriyorum. Sırt üstü yüz üstü yatmadığınız sürece sıkıntı yok
Fatma_d Mervemerve58 yan yattığımda karnım ağrıyor, sizde de böyle bir durum yaşadınız mı? 20 haftalık olduğu için henüz sırtüstü yatabiliyorum ama yine de bilgi olarak sormak istedim.
EceEgemen Mervemerve58 canım bu konuda kendini kasma öyle birşey yok tabiki iki tarafa da yatıcak sın mümkün mü Bi tarafa dönük uyumak bu konuyla ilgili Kaan kocatepenin videosunu izlemeni tavsiye ederim