Damlahtp Merhabalar sezeryan olan anneler lütfen bir yardım edermisiniz bugün 48 saat dolucak daha duş filan almadım bu sabah taburcı olucam fakat süte dair hiçbişe yok hastanenin elektrikli pompasaylada çektirdim yok ne yapmam lazım stres olmak istemiyorum ama şütfen bir akıl
Hum69 Damlahtp aynı sorun bende de var emzirmekten başka çaremiz yok bacım sürekli uykusundan uyandırıp emziriypruz çektikçe gelicek
Elcnbykckr Damlahtp eve gidince güzel bi duş al özellikle göğüslerine sıcak suyu tut gelicek merak etme
1incir Damlahtp Benim sütüm hemen gelmişti ama eve gider gitmez sıcak bi duş almıstım göğüslerimide ovmustum baya şakır şakır gelmeye başlamıstı sizde dus alın bugün mutlaka
hanimhanimcik henüz tecrübem yok ama süt arttıran yiyecekler deneyin bol bol su içmeniz gerekiyor eğer bunlar da fayda etmezse eczaneden sorabilirsiniz damlalar felan varmış işe yarıyor diyorlar
Mervi_ss Bende dün sabah yaptım şuan hastanedeyim bestlak süt damlası verdiler kızlar benimde hiç yoktu 37 haftada spinal sezeryan oldum kesinlikle damlayı alın hemen geliyor kızım emiyor emdikçede geliyor 🙏
Damlahtp Elcnbykckr çok teşekkğrler tek umudum o sıcak su zaten herkes öyle söylüyor, birde bu helva filan gaz yapmaz değilmi hiç bilmşyorımda ben
Albiina05 Damlahtp sıcak su torbası koyup masaj yapmayı deneyin ben yaptım işe yaramıştı. Emzirmeye çalışın, bebek emdikçe gelecektir.
Damlahtp Albiina05 deniyorum olmuyor emzirmeyi almıyo bir türlü meme ucumu yılmıycam tabi göğüslerim boş diye sanırım almıyor bilemiyorum çok değişik bir durum
mercimeginanne Damlahtp bnm ilk duşta gelmeye başlamıştı. Hiç stres yapma eve çıkınca sıcak bir duş alırsın. Zaten sezeryanda biraz geç geliyor sit. Allah analı babalı büyütsün inş 🌸
Kaderyas01 Damlahtp canım merhaba ikinci gebeliğim ilk dogumumda sezeryan oldum doğar doğmaz emzirmeye başladım az da olsa geliyordu hastaneden çıkıp eve geçtikten sonra ılık bir duş al ve goğüslerini o suyla ovala sütün gelmiyor diye sakın endişelenme elbette gelicek sen sadece moralini yüksek tut iyi düşün bu arada gözün aydın yavrumu kucağına sağ salim almışsın 🌸🙏💕
Damlahtp Kaderyas01 teşekkür ederim inş o sıcak suya öyle bel bağladım bugün inşş gelicek 🌸 teşekkür ederim allah razı olsun darısı sizlere inşallah💙💙
Balbocegim Damlahtp bol dinlenme bol emzirme süt arttıran yiyecekler öneririm dinlenmezseniz hepsi boş malesef. Eve gider gitmez güzel bir ılık duş ve meme masajı