962301 Merhaba Arkadaşlar,benim adetime daha 4 gün var biraz önce leklenmem olduğunu gördüm, acaba yerleşme olabilir mi,böyle birşey yaşayan varmi aranizde,şimdiden teşekkürler.
Ysmnbl 962301 meraba adetimden 3 4 gün önce küçük bi lekelenmem oldu dedim 2. Gün yoğun olurum diye ama 2. Gün hiç leke falan bisey olmadı e 3. Günde olmadı bende şüphelendim kan tahlili verdim adet olmam gereken gün hamile olduğumu ogrendim
Minicikkiz 962301 Kasık agrin varsa hamilesindir. Ben adetime 6 gün kala Ögrenmistim. Test yaparak. Kasık ağrım ve göğüste az bir hassasiyet hissetmiştim. Bir hafta sonrada göğüslerim tam agirmaya başladı. İnşallah hamilesindir 😊🤲🏻
962301 Ysmnbl hayırlı olsun canım sağlicakla kucağine al inşallah İnşallah benim da öyle olur,belirtin varmiydi canım
Askiletotomsu 962301 kahverengi lekelenmem var İki gündür ama damla bile değil.peceteye sildikce anca Adet belirtilerim yok . Adetim 3 gün gecikti
Ysmnbl 962301 öğürme oluyodu ama hamilelikle ilgili miydi bilmiyorum kızken baba evinde de benim öğürmem çoktu zaten aklıma direk menopoza mi girdim acaba düşüncesi geldi 29 yaşındayım ama Allah ’ın hikmetine sual olunmaz planlı bi gebelikti istiyoduk fakat ilk hamileliğim olduğu için acemilik vardı hamilemiyim düşüncesi sonradan oluştu.😊 teşekkür ederim Allah razi olsun Rabbim size de gönlünüzden geçeni hayırlı bi şekilde versin 🌸
962301 Askiletotomsu bende daha yeni gördüm inşallah yerleşmedir Ben ilk defa böyle birşey yaşadim benimde peceteye bir kaç damlaydi bir daha gelmedi
Askiletotomsu 962301 benimki damla bile değil Anlamadım noluyoruz Acaba kistimiz filan mi var da yada rahimde kalan eski kan mi? İşte bu ihhtimaller de var
GoncaClk Benimde adetim biraz gecikmisti daha sonra lekelenme oldu sadece kanamam olmadı hiç bı şekilde. Testte pozitif çıktı. Ama biraz daha değerlerin yükselmesini bekliyorum. Senin de eğer devamı olmazsa leke şeklinde kalırsa yerleşme kanaması olabilir
962301 GoncaClk hayırlı olsun canım sağlicakla kucagina al inşallah Benim de inşallah yerleşmedir Normalda hiç böyle olmam hemen adet olurum Bu inşallah adet olmam böyle kalir
GoncaClk 962301 Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲 zaten yerleşme kanamasını fark ediyosun canım sadece leke oluyor kanama hicbisekilde yok leke de devamlı olmuyor hatta. İnşallah seninki de yerleşmedir🌸
GoncaClk 962301 Belirtim hiç yoktu hala da yok adet olacak gibi ağrım oldu ama dediğim şekilde olunca şüphelendim test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı 2 gün sonra yine yaptım daha net çıktı bugün de kannverdim beta hcg 48 çıktı yani var ama daha çok küçük. Smdi onun yükselmesini bekliyorum eğer bı skinti yoksa iki güne bir yükselmesi gerekiyormuş
Askiletotomsu GoncaClk lekeniz bı kez mi oldu. Bikac gün sürdü mu Devamlı olmuyor demenize rağmen sormak istedim
GoncaClk Askiletotomsu Benimde sizinki gibi peceteye sildikce falan geliyordu sürekli değil bı kaç kere oldu diğer gün hiç olmadı bir sonraki günde çok hafif. Zaten 3 gün falan sürebiliyormus ama dediğiniz gbi lekelenme yoğun değil çok az peceteye vs sildikce
962301 GoncaClk bende de birşay yok sadece dün akşam karnimin alt kesmine çok fena ağrim var 20 daka falan sordu
GoncaClk Askiletotomsu Evet ya ben daha büyük bekliyordum ama minicikmis 🥰 darısı sizlere ins en kısa zamanda 🤲 inşallah sizinkilerde yerleşme kanamasidir